Sedam IT glavni partner Meetup poslovnih druženja (15. svibnja)

Fotografija članka: Sedam IT glavni partner Meetup poslovnih druženja (15. svibnja)

Riječ je o poslovnim susretima osmišljenima kao prostor učenja, razvoja i dijeljenja iskustava dosadašnjih i budućih polaznika CCA. Nakon veljače novo je “druženje” zakazano za 15. svibnja.

Oglas

Tvrtka Sedam IT d.o.o. postala je glavni partner MeetUP poslovnih druženja koju organizira Contact Center Akamedija (CCA). Tvrtka je desetljeće svoga poslovanja posvetila razvoju, implementaciji i naprednim metodologijama kontakt centara i CRM-a (Customer Relationship Managementa). Iskustva tržišta i potrebe poslovnih subjekata  u posljednje vrijeme snažno su usmjerena upravo na važnost kontakt centara. Naime, temelj svakog uspješnog poslovanja jesu dobri odnosi s postojećim korisnicima i partnerima. Kako bi se njima, a i novim potencijalnim korisnicima, pružila kvalitetna usluga treba ih dobro razumjeti i poznavati te tako graditi dugotrajne veze. Upravo to je poslovna filozofija modernih organizacija, a u njenom uspješnom provođenju koriste se alati koji povezuju zaposlenike, korisnike, procese i tehnologiju u jedinstven sustav, a dokazao se kao jedna od glavnih prednosti na sve konkurentnijem tržištu.

U proteklih pet godina 60-ak voditelja/direktora kontaktnih centara, renomiranih hrvatskih tvrtki svoja je znanja i vještine nadogradilo i usavršilo kroz program CCA. Kako bi kontinuirano unaprjeđivali svoja znanja osmišljen je program poslovnih druženja pod nazivom MeetUp. Naime, ideja je kroz MeetUP CCA nastaviti učenje i razvoj, ali i jačanje kako kontakt centar tako i customer care industrije u hrvatskoj i regiji. MeetUP-i se održavaju tri puta godišnje, a sudionici su direktori, voditelji, supervizori i svi ostali djelatnici kontakt centar i customer care industrije koji prate trendove u struci, te usavršavaju svoja znanja. Teme su uvijek atraktivne, a spadaju u domenu operativnog razvoja i vođenja kontakt centra i/ili customer service timova. Svaki susret ima krovnu temu koja se obrađuje putem stručne i interaktivne prezentacije, a naglasak je na praktičnim pitanjima i interakciji sa sudionicima.

Predavači koji prezentiraju pojedine teme  vrhunski su stručnjaci koji svoja znanja i iskustva dijele sa sudionicima, kroz predavanje i neformalno druženje kako bi im pomogli da još bolje i učinkovitije rade svoj posao. Na prvom MeetUpu tema su bila pravna pitanja odnosno uvijek aktualnu temu pravnih i zakonskih regulativa, usko vezanih uz operativan rad timova (smjenski rad, snimanje poziva, odlazne kampanje/pozivanje korisnika, i sl.) koja je predstavio Vinko Berković, diplomirani pravnik. Drugi susret održat će se 15. svibnja ove godine sa temom koja nije zaobišlaniti kontakt centar i CRM industriju. Riječ je o temi Društvene mreže u kontaktnim centrima – da ili ne?

Uz predavanje i druženje, na svakom MeetUP-u je organiziran i kutak znanja, u kojem sudionici upoznaju novitete u kontakt centar industriji te načine kako ih najbolje primijeniti u svakodnevnom radu. Svojim desetogodišnjim iskustvom Sedam IT upotpunjuje osnovne teme samih susreta te ističu: „Nama u Sedam IT-u, želja je poticati i sudjelovati u razvoju kontaktnih centara u regiji, putem naših modernih rješenja. Svidjela nam se ideja MeetUP-a koja također ide u smjeru razvoja ove industrije, stoga smo se odlučili podržati događaj kao generalni sponzori. Iskustva koje posjedujemo i naša referentna lista kontakt centar i CRM korisnika potvrda je našeg snažnog utjecaja na tržištu. Sudionicima ćemo dati odgovore na konkretne upite o primjeni i važnosti kontakt centara, i trendova koji nas očekuju,“ naglasila je Tea Crkvenac, direktorica Sektora Razvoja softvera.

Više informacija o projektu i u našem .

Sedam IT glavni partner Meetup poslovnih druženja

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.