Seagate Game Drive for Xbox SSD 512 GB – novi brzi disk za gamere

Fotografija članka: Seagate Game Drive for Xbox SSD 512 GB – novi brzi disk za gamere

Poznata kompanija iz svijeta pohrane podataka predstavila je svoj novi SSD disk koji je namijenjen Microsoftovoj Xbox konzoli. Seagate Game Drive for Xbox SSD je kapaciteta 512 GB.

Oglas

U kompaniji kažu kako će ljubiteljima video igara ovaj disk pružiti osjetno bolje gamersko iskustvo, nakon instalacije Game Drive for Xbox SSD. To će omogućiti kraće učitavanje početnog ekrana (welcome screen), kao i brže prebacivanje s jednog nivoa na drugi.

To je već isprobano na nekim igrama kao što su Forza Horizon 3 ili Gears of War 4, a što se pokazalo kao vrlo efektno. Isto tako, 512 GB prostora za korisničke podatke, odnosno video igre trebalo bi biti dovoljno i za one najzahtjevnije. U prijevodu, na disk vam stane prosječnih 15-ak video igara, a koje će raditi jako, jako brzo. I sama instalacija i podešavanje Seagate Game Drive je vrlo jednostavna.

I sam vanjski izgled SSD diska je vrlo efektan, kombinacija je crne i prepoznatljive “xboxovske” zelene boje. Inače, treba spomenuti i kako postoje nešto sporije HDD inačice ovog diska, ali većeg kapaciteta od 2 TB i 4 TB, a koji mogu pohraniti 50 odnosno 100 prosječno velikih video igara.

A cijena. Kažu kako će se Seagate Game Drive for Xbox SSD 512 GB prodavati po preporučenoj cijeni od 199,99$.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.