Scott Forstall mogao bi biti sljedeći predsjednik Uprave Microsofta?

Fotografija članka: Scott Forstall mogao bi biti sljedeći predsjednik Uprave Microsofta?

Nakon objava o odlasku , predsjednika Uprave Microsofta, kompanija ima zadatak pronaći njegovog zamjenika. Prema poslovnim izvorima i prvim špekulacijama, Scott Forstall  mogao bi biti sljedeći predsjednik Uprave Microsofta.

Oglas

U odboru za izbor novog predsjednika uprave je Bill Gates, koji je rekao da nema namjeru zamijeniti S. Ballmera, pa bi Scott Forstall mogao biti jedan od potencijalnih igrača za funkciju predsjednika Uprave. Inače, je napustio tvrtku Apple nakon afere s kartama na iOS temeljenim uređajima.

Njegovim dolaskom u Microsoft, možda bi kompanija mogla  iskoristiti situaciju  da dođe i do nekih čuvanih tajni vezanih uz poboljšanja Appleove mobilne platforme. Ali,  Forstall je samo jedno od imena jer postoje i drugi kandidati kao Reed Hastings (Netflix), Tony Bates (Skype), Steven Sinofsky (Windows) i Stephen Elop ( Nokia ). Isto tako treba uzeti u obzir da postoje ljudi koji već rade u tvrtki, i koji bi mogli uzeti titulu direktora kao Satya Nadella , Tami Reller i Julie Larson-Green. Što vi mislite, tko bi mogao zamijeniti Ballmera i zašto?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.