Scishion V88 Mars II – povoljni Android TV Box po sniženoj cijeni na GearBestu

Fotografija članka: Scishion V88 Mars II – povoljni Android TV Box po sniženoj cijeni na GearBestu

Android TV Box uređaji kao što je i Scishion V88 Mars II postali su “must have” uređaji, nešto što morate imati jer im je cijena svima dostupna. Ovaj model se nalazi po sniženoj cijeni na GearBest webshopu, a imamo i kuponski kod.

Oglas

Kako često znamo reći, Android TV Box uređaji će u trenu vaš nazovimo ga “glupi” TV prijemnik pretvoriti u pametni TV (Smart TV). Scishion V88 Mars II je jedan od takvih uređaja, a ovo puno je praktičniji od već integriranih Smart TV uređaja jer radi na pravom Android operativnom sustavu koji s lakoćom možete nadograditi. Isto tako, ima punu funkcionalnost OS-a, tako da možete surfati webom, gledati filmove, igrati video igre, čitati vijesti i sve što želite. Scishion V88 Mars II povoljne cijene smo pronašli na .

Ono što je vrlo ugodno iznenađenje ovog modela je njegov vanjski izgled ili bolje rečeno dimenzije – izuzetno je malen – samo 9,2 x 9,2 centimetra, visok je tek 1,7 centimetar te je težak samo 75 grama, tako da će se uklopiti u bilo koji dio vašeg doma. S vašim se TV prijemnikom povezuje preko standardnog HDMI kabela, a u kutiji sa samim uređajem ćete pronaći i punjač, kao i upute za korištenje.

Zahvaljujući hardverskoj konfiguraciji ovaj uređaj podržava i 4K video, kao i brojne aplikacije kao što su Netflix, Youtube, Facebook, Twitter i druge. Inače radi na 4-jezgrenom Rockchip RK3229 procesoru uz Mali-400 grafiku. Ugrađeno je i 2 GB DDR3 RAM-a i 8 GB interne memorije koju možete proširiti do 32 GB.

Novi se Scishion V88 Mars II nalazi u prodaji na po vrlo niskoj cijeni od 29,99$, no ako upišete kuponski kod “GBV88M” ionako niska cijena će se dodatno spustiti. Sve dodatne detalje potražite i kupovinu obavite na .

Ako vam se ovaj Android TV Box ne čini dovoljno jak za vaše potrebe, preporučujemo vam posjetite posebnu stranicu koja je prepuna odličnih TV Box uređaja različitih dimenzija, cijena i mogućnosti. Isto tako, na njoj ćete pronaći i vrlo praktične mimi tipkovnice s osvijetljenim tipkama koje će osjetno olakšati rad na TV Box uređajima (ali i za druge potrebe) što svakako preporučujemo dokupiti jer im je cijena tek nekoliko dolara. Svakako pogledajte ponudu na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.