Schneider Electric SmartStruxure – vrhunski sustav za upravljanje energijom u zgradama

Fotografija članka: Schneider Electric SmartStruxure – vrhunski sustav za upravljanje energijom u zgradama

SmartStruxurepostiglo je najviši mogući ukupni rezultat u kategorijama poslovne strategije i izvrsnosti izvedbe, kao rješenje koje upraviteljima zgrada najviše pomaže u smanjivanju potrošnje energije i u poboljšanju operativne učinkovitosti.

Oglas

Tvrtka Schneider Electric, globalni specijalist za upravljanje energijom i automatizaciju, proglašena je liderom na tržištu sustava za upravljanje energijom (Building Energy Management Systems – BEMS) u izvještaju Navigant Research Leaderboard Report. Već drugu godinu zaredom Schneider Electric postigao je najviši rezultat u kategorijama strategije i izvrsnosti izvedbe u području rješenja za inteligentno upravljanje energijom u zgradama. Schneider Electric je prvi među petnaest tvrtki koje su pokazale iznimne rezultate u razvoju rješenja na tržištu inteligentnih sustava za upravljanje energijom.

Sveobuhvatne inovacije u inteligentnom zgradarstvu

Schneider Electric SmartStruxure rješenje, utemeljeno na softveru StruxureWare Building Operation, istaknulo se svojim naprednim analitičkim funkcionalnostima koje omogućavaju gradnju inteligentnih zgrada i optimizaciju upravljanja energijom.

•    Rješenje SmartStruxure utemeljeno je na sveobuhvatnim inovacijama koje vlasnicima zgrada i domarima omogućuju maksimaliziranje učinkovitosti zgrada.

•    Smanjuje operativne troškove zgrade tijekom njenog čitavog životnog ciklusa, integrirajući inženjerske vještine, povezujući hardver, softver, te instalacije u smjeru poboljšanja energetske učinkovitosti zgrade i optimizacije troškova upravljanja.

•    Integrirana platforma SmartStruxure uspostavlja jedinstven sustav nadzora i upravljanja potrošnjom energije. Bolju kontrolu troškova i kvalitetnije upravljanje energijom postiže analizom podataka o distribuciji i potrošnji energije za grijanje i provjetravanje te potrošnji energije koju koriste HVAC uredjaji (Heating, ventilation and air conditioning), kao i potrošnji energije za rasvjetu te protupožarni nadzor.

Bolji i trenutan uvid u učinkovitost zgrada u stvarnom vremenu

SmartStruxure rješenje integrira nizove informacija iz baza podataka, pružajući sveobuhvatan uvid u stanje funkcioniranja zgrade u stvarnom vremenu. Njenom mobilnom, internetskom aplikacijom pruža se uvid u aktualne podatke putem niza bogato ilustriranih grafičkih vizualizacija i izvještaja. Softver pruža trenutan uvid u stanja sustava, na temelju kojeg upravitelj zgrade može odmah poduzeti sve što je potrebno kako bi zgrada radila maksimalnom učinkovitošću, bez obzira na to je li riječ o velikoj ili maloj zgradi, samostalnom objektu, poslovnoj zgradi ili zgradi koja služi za stanovanje ili kompleksu zgrada.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.