Schneider Electric Smart-UPS APC SmartConnect – pametni uređaj za neprekidno napajanje

Fotografija članka: Schneider Electric Smart-UPS APC SmartConnect – pametni uređaj za neprekidno napajanje

Schneider Electric Smart-UPS™APC SmartConnect – je prvi uređaj za neprekidno napajanje energijom koji se može nadzirati putem clouda. Ujedno je to i prvo rješenje koje tvrtkama omogućuje proaktivno upravljanje sustavima za neprekidno napajanje.

Oglas

Schneider Electric, globalni specijalist u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, predstavio je rješenje Smart-UPS APC SmartConnect – prvo i jedno rješenje za neprekinuto napajanje (UPS – Uninterruptible Power Supply) namijenjeno distribuiranim IT okružjima. Rješenje omogućava tvrtkama – posebno manjima i srednje velikima koje nemaju velike IT odjele – proaktivno i učinkovito upravljanje uređajima na neprekidno napajanje energijom.

Nitko si ne može dopustiti kvar na sustavima za neprekidno napajanje električnom energijom. Naime, već i kraći zastoj zbog kvara takvog uređaja može dovesti od zastoja u poslovanju i velikih novčanih gubitaka.

Smart-UPS SmartConnect je na odabranim modelima iz portfelja APC uređaja za neprekidno napajanje ugrađen kao standardna funkcionalnost koja malim poduzetnicima pruža sigurno, pouzdano napajanje električnom energijom i tako osigurava njihovu stalnu povezanost s tehnologijama i informacijama na kojima temelje svoje poslovanje. SmartConnect u potpunosti iskorištava sve prednosti EcoStruxure™ IT cloud arhitekture:
• Prikuplja i dijeli podatke o stanju korisnikovih UPS uređaja – npr. potreba za zamjenom baterija, obnova jamstva i obavijesti o radu uređaja.
• Sigurnosno zaštićen web portal korisnicima omogućuje stalno praćenje uređaja za neprekidno napajanje s bilo kojeg mobitela ili tableta s pristupom Internetu.
• Šalje automatske obavijesti, oblikovane prema željama korisnika, ažurira firmware i pruža naprednu podršku putem jednostavnog sučelja za nadzor uređaja.
• Instalira se odmah, bez potrebe za konfiguriranjem i tehničkim predznanjima.

Olakšava posao pružateljima upravljanih usluga malim poduzetnicima

Dostupna putem cloud infrastrukture, SmartConnect tehnologija omogućava pružateljima upravljanih usluga proširivanje ponude u udaljenom nadzoru uređaja za neprekidno napajanje kod malih poduzetnika. Ponuda se može proširiti nizom usluga s dodanom vrijednošću, uz minimalan napor i bez novih troškova.

SmartConnect se može povezati s rješenjima za udaljeno upravljanje i nadzor (RMM – Remote Monitoring and Management) kao što su ConnectWise Automate i Kaseya. Povezati se može i putem internetskog portala dostupnog na prijenosnim uređajima, što omogućava upravljanje svim uslugama kod jednog korisnika putem samo jedne platforme – i to bez dodatnog programiranja, bez teškoća u SNM (Simple Network Management) protokolu i bez dodatnog softvera.

Rješenja spremna za EcoStruxure platformu

Ovo je rješenje samo jedan od najnovijih proizvoda dostupnih u bogatoj ponudi EcoStruxure™ IT Data Center Managementa. EcoStruxure™ IT arhitektura utemeljena je na inteligentnim, međusobno povezanim rješenjima koja se koriste uvidima na temelju prikupljenih podataka i na taj način pojednostavljuju održavanje i rad fizičke IT infrastrukture poboljšavajući njene radne performanse, udaljeno upravljanje i nadzor te pružanje ekspertnih usluga.

APC by Schneider Electric vodeća je svjetska marka za integriranu infrastrukturu i softver. Širok raspon proizvoda omogućuje gradnju pouzdanih rješenja za neprekidno napajanje energijom i stalnu dostupnost najnovijih IT i komunikacijskih tehnologija. Jednom riječju, APC jamči pouzdanost u nesigurnom svijetu – u svijetu koji se odlikuje sve većom međusobnom povezanošću. Zajednica APC-ovih partnera koja se bavi izradom rješenja za distribuirana IT okružja omogućuje pojedincima i tvrtkama predviđanje nepredviđenog, čime štiti važnu infrastrukturu i podatke.

Više pojedinosti potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.