Saznaj više o svijetu oko sebe uz Google Lens

Fotografija članka: Saznaj više o svijetu oko sebe uz Google Lens

Google Lens značajka sa Pixela pogonjena umjetnom inteligencijom sada je dostupna na svim Android uređajima preko nadogradnje aplikacije Google Fotografije.

Oglas

Google Lens koristi umjetnu inteligenciju te pomoću algoritama za vizualno prepoznavanje i velike baze podataka Googleove tražilice može pružiti informacije o gotovo bilo čemu u što je u tom trenu usmjerena kamera vašeg pametnog telefona na Android operativnom sustavu.

Kao što možete vidjeti iz priloženih objava na službenom Googleovom twitter računu, svi Android korisnici ukoliko nadograde aplikaciju Google Fotografije mogu koristiti ovu značajku, a najavili su kako će Google Lens značajka “uskoro” stići i na Appleovu iOS platformu.

Zanimljivo je da je Google Lens značajka do sad bila dostupna jedino na Googleovim vlastitim Pixel uređajima. Zanima nas hoćete li isprobati ovu zanimljivu značajku? Kakvi su dojmovi? Napišite u komentaru.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.