Savjeti: kako na ultrabook računalima s touchscreenom iskoristiti sve mogućnosti

Fotografija članka: Savjeti: kako na ultrabook računalima s touchscreenom iskoristiti sve mogućnosti

Današnja računala mogu i znaju sve. Moraju biti spremna za posao, surfanje webom, prikaz filmova u visokoj rezoluciji, svirati bolje od radija. Evo nekoliko korisnih savjeta.

Oglas

Današnja računala doslovno možemo zvati multifunkcijskim uređajima bez kojih je praktički više nemoguće zamisliti život. Ono što smo do sada naveli samo je jedan dio mogućnosti modernih računala. Kad već spominjemo “moderno”, karakteristike koje danas računala moraju imati je da su prijenosna, lagana, tanga, oku ugodnog dizajna, jakih hardverskih karakteristika i… da imaju ekran osjetljiv na dodir.

Činjenica je kako se sve više pojavljuju “ultrabook” prijenosna računala koja uz sve dobre karakteristike imaju i touchscreen ekrane, o čemu smo se osvrnuli u jednom od ranijih tekstova u kojem smo takva . Tu priču možemo i proširiti, vjerujemo kako u bliskoj budućnosti praktički i neće biti računala koje uz moćnu konfiguraciju neće imati ekran osjetljiv na dodir.

U slijedeća dva video priloga možete vidjeti koje su u stari prednosti takvih računala, što će demonstrirati jedan korisnik koji ovakav način rada koristi već pet godina (!?!). I po nama, čovjek je u pravu :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.