Savjeti i trikovi za implementaciju programa Google Apps

Fotografija članka: Savjeti i trikovi za implementaciju programa Google Apps
Implementacijski vodiči sadrže kreativne primjere i predloške podijeljene u tri skupine prema vrsti korisnika: velike tvrtke, male / srednje tvrtke i škole. Nedavno su također lansirali dvije lokacije za učenje na Google Apps: Google Enterprise za velika poduzeća i Apps Centar za učenje za male poduzetnike i škole. Možete saznati više o ovim Google predlošci web-mjesta u web Deployment Enterprise.

Velike tvrtke: Da bi pronašle odgovore na svoja tehnička pitanja o Google Apps, mogu posjetiti Centar za pomoć administratorima. Isto tako su osigurali video materijal koji se odnosi na integraciju i migracijske alate, uključujući Microsoft Outlook Sync, Google BlackBerry Enterprise Server Connector i Lotus Notes migracije. Isto tako dostupni su on-line implementacijski seminari i drugi događaji, koji će vam dati mnoge odgovore na pitanja vezana uz implementaciju planiranja i samu implementaciju. Svi treneri su Google profesionalni treneri i IT profesionalci u vodećim kompanijama. Ti seminari i događanja su besplatni, a mnogi su dostupni u više termina.

Link.

Male tvrtke: Vodič pokriva osnovne i napredne konfiguracije. Možete se kretati kroz 10 sekcija u redu, ili skočiti na određeni dio pomoću linkova na lijevoj strani. Ako ste zainteresirani za pomoć uživo, pridružite se jednom od njihovih webinara. Na tim sastancima, Google Apps tehnički savjetnik prolazi kroz sve korake kako biste dobro postavili sve za korištenje Google Apps. Oni traju oko pola sata te su odličan način da razumijete osnove kako započeti.

Link:

Obrazovne institucije: Education Edition je osmišljen kako bi pomogao organizirati bogatstvo znanja koja živi unutar akademske ustanove. Kako je protok informacija najvažniji u akademskom okruženju, napravili su paket pomoći za implementaciju programa Google Apps.

Link:

Sanja Ledinek
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.