Savings Week Of Big Brands – akcijska prodaja nosive tehnologije na Geekbuyingu

Fotografija članka: Savings Week Of Big Brands – akcijska prodaja nosive tehnologije na Geekbuyingu

Vrlo zanimljivu akcijsku prodaju pametnih satova i narukvica poznatih kineskih brendova možete pronaći na Savings Week Of Big Brands promotivnoj stranici na Geekbuyingu. Ovaj puta su popusti za sve.

Oglas

Akcijska prodaja traje još nekoliko dana, a sve ponuđene proizvode možete dobiti po 15% nižoj cijeni ako upišete kuponski kod “UJZQMCQN“. donosi neke vrlo zanimljive proizvode i brendove, neke od njih i sami koristimo i vrlo smo zadovoljni. Kao i inače proizvodi su složeni po kategorijama kako biste se lakše snalazili.

Ako ste u potrazi za nosivom tehnologijom za sebe ili to nekome želite pokloniti, svakako preporučujemo posjetiti ovu promo stranicu. Prva rubrika odnosi se na neke poznate brendove, a njihove proizvode možete pronaći na ovoj stranici po nižoj cijeni. Za Huawei svi znate, i oni su jaki u ovom dijelu tako da ćete pronaći modele kao što su Honor Band 3, Band 2 Pro, Honor A2 i mnogi drugi modeli.

Sve ih pronađite na istoj promo stranici na .

Makibes je također poznato ime na tržištu nosive tehnologije, a vidimo kako su u ponudi modeli kao što su Makibes HR3 pametna narukvica, kao i Makibes BR1 pametni sat, svi izgledaju vrlo lijepo i zanimljivo. Weloop je nama manje poznati brend ali odmah će vam zasvijetliti lampica kada kažemo kako se radi o Xiaomijevom brendu. Proizvodi su im zanimljivi, pogledajte modele kao što su Xiaomi Weloop Hey u nekoliko inačica, kao o dodatnu opremu.

Amazfit brend je popularniji, također dolazi iz Xiaomija, a pronaći ćete vrlo poznate pametne satove i narukvice kao što su Xiaomi Hami Amazfit Pace, Bip Lite i Stratos, a uz neke dolaze i neki pokloni. Nikako ne smijemo zaboraviti i nama vrlo dragu kompaniju No.1, a koja također po nižim cijenama nude svoje modele kao što su No.1 F6, F5, F3 i mnoge druge.

Posljednja rubrika donosi još neke zanimljive pametne satove kao što su Microwear H5 4G, KingWear KW88 3G, GW12, Atongm ATM2018 i mnogi drugi. Svakako pogledajte i tu rubriku.

Samo ćemo vas još jednom podsjetiti kako vas na uz kuponski kod “UJZQMCQN” sve očekuje po cijeni nižoj za 15%. Svakako ih posjetite, bar vas to ništa ne košta.:)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.