SAS Analytics Day konferencija u Beogradu

Fotografija članka: SAS Analytics Day konferencija u Beogradu

U današnjem digitalnom dobu, podaci se generiraju svuda oko nas i predstavljaju veliki potencijal, a njihova kvalitetna analiza omogućava da se ta vrijednost u potpunosti iskoristi.

Oglas

Tijekom jednodnevne konferencije SAS Analytics Day veliki broj renomiranih predavača provevesti će sudionike kroz teme ove Konferencije. Jedna od sesija koja će sigurno privući ogromnu pažnju publike biti će uvodno predavanje britanskog cyborg umjetnika Neila Harbissona, koji će se po prvi put predstaviti publici u ovom dijelu svijeta. O tome kako nove tehnologije i umjetna inteligencija mijenjaju naš svijet prezentirati će i Alex Kwiatkowski, Senior Industry Consultant, Global Banking Practice, SAS, a svi oni koji se pitaju da li postoji savršeno mjesto za život, na predavanju Aleksandera Pivka (CEA Analytics Practice Lead, SAS) saznati će kako da, uz pomoć podataka, SAS tehnologije pronađu mjesto po svojoj mjeri.

Konferencija se održava 15. ožujka u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, a Agendu i predavače možete pogledati i .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.