Sarajevo film festival snizio troškove ispisa za 30%, zahvaljujući Kyocerinim uređajima

Fotografija članka: Sarajevo film festival snizio troškove ispisa za 30%, zahvaljujući Kyocerinim uređajima

Japanska tvrtka Kyocera Document Solutions ove je godine prvi put kao zlatni sponzor podržala međunarodni Sarajevski filmski festival, koji slovi kao najveći i najugledniji međunarodni filmski festival u jugozapadnoj Europi.

Oglas

„Za podršku filmskim djelatnicima odlučili smo se zbog Kyocerine filozofije, koja pridaje veliku važnost kreativnosti, suradnji i poticanju svih pojedinaca da svojim sposobnostima pridonose razvoju humanog društva. Sarajevski filmski festival već 18 godina ostvaruje tu viziju, stoga smo s velikim veseljem i ponosom podržali sve one koji sudjeluju u pripremi manifestacije tako važne za kulturu poslijeratne Bosne i Hercegovine, a i cijele regije“, izjavio je Ciril Kraševec, direktor tvrtke Xenon forte, Kyocerina lokalnog partnera koji s japanskom tvrtkom surađuje još od 1989. godine.

Kyocera i Xenon forte bitno su pomogli besprijekornoj i troškovno učinkovitoj realizaciji festivala jer su svojim znanjem i tehnologijama organizatorima omogućili jednostavnu, brzu i jeftinu pripremu i ispis svih promocijskih materijala. Zbog toga je u središnjem uredu festivala bio postavljen vrhunski višenamjenski uređaj u boji Kyocera TASKalfa 3550ci, namijenjen i svakodnevnim uredskim poslovima i najzahtjevnijim profesionalnim projektima koji traže najveću brzinu i kakvoću ispisa.

Na uređaju TASKalfa 3550ci, koji podržava ispis dokumenata veličine A3, organizatori su za vrijeme festivala ispisali više od 72.000 stranica različitih promocijskih dokumenata. Ukupni troškovi ispisa tako velike količine dokumenata (u boji kao i crno-bijelih) iznosili su samo 750 eura, što je približno 0,01 euro za ispis jedne stranice formata A3 u boji. Tijekom korištenja nije zabilježen nijedan servisni zahvat, a zbog postavljanja višenamjenskog uređaja u središte festivalskih događanja izbjegli su se i troškovi prijevoza promocijskih materijala te se ujedno skratilo vrijeme odziva na nepredvidljive programske i organizacijske promjene, što je pri organizaciji tako velikih i dinamičnih događaja kakav je Sarajevski filmski festival izuzetno važno. Za ispis dokumenata formata A4 djelatnicima festivala bila su na usluzi i dva vrhunska višenamjenska uređaja FS-3140MFP+.

18. sarajevski filmski festival i ove je godine posjetio velik broj uglednih imena iz svijeta filmske industrije, kao što su glumci Angelina Jolie, Jeremy Irons i Victoria Abril, mađarski režiser Bella Tarr i nogometna legenda Eric Cantona te mnogi drugi. Organizatori su priredbom izuzetno zadovoljni jer je festivalski program uz pozvane goste pogledao i iznimno velik broj posjetitelja.

Partnerska suradnja između Sarajevskog filmskog festivala i tvrtke Kyocera Document Solutions nastavit će se i nadograđivat će se i u godinama koje slijede. Sljedeći, 19. sarajevski filmski festival održavat će se od 16. do 24. kolovoza 2013.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.