Šaptač psima kaže da audioknjige mogu smiriti vašeg ljubimca dok vas nema

Fotografija članka: Šaptač psima kaže da audioknjige mogu smiriti vašeg ljubimca dok vas nema

Šaptač psima Cesar Millan udružio se sa tvrtkom Audible kako bi napravili besplatni vodič za puštanje audioknjiga vašem psu.

Oglas

Cesar Millan se proslavio kao savjetnik za treniranje pasa i brigu o njima, a sada se okrenuo korištenju audioknjiga kao sredstva za smirivanje pasa kada su sami kod kuće. Kaže kako neki psi imaju problema sa odvajanjem od vlasnika i teško se opuštaju.

Besplatni vodič pod nazivom Audible for Dogs daje uvid u svijet audioknjiga za pse, a Millan je napravio i izbor naslova sa njegovim personaliziranim uvodima.

Prema svom istraživanju na Psećem Psihološkom Centru u Los Angelesu, audioknjige potencijalno pomažu psu da se nosi sa stresom, depresijom i dosadom kod kuće, a 76 od 100 ispitanih pasa bilo je smirenije i opuštenije nakon slušanja audioknjiga kroz period od četiri tjedna.

“Ako napuštate kuću, ostavite nekakav zvuk kada pas ostaje sam kako bi ga održao smirenim” – kaže Cesar Millan – “Zvuk audioknjiga će psa dovesti u vrlo staloženo stanje. To je kao da ima prijatelja s kojim ga ostavljate”.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.