SAP u Varaždinu predstavio rješenje za malo i srednje poduzetništvo

Fotografija članka: SAP u Varaždinu predstavio rješenje za malo i srednje poduzetništvo

Riječ je o predstavljanju rješenja koje osigurava preduvjete za gospodarski rast te stvaranje kompetitivnih tržišnih prednosti. Susret vodećih gospodarstvenika uz SAP su organizirali i partneri Times computers, b4b i S&T.

Konferenciji je prisustvovalo više od 60 vodećih poduzetnika i menadžera, kao i predstavnika lokalne vlasti. U SAP-u su uvjereni kako su gospodarstvenici Varaždinske županije prepoznali su predstavljenu inicijativu kojom se potiče maksimalizirano korištenje funkcionalnosti temeljnih poslovnih funkcija svakog gospodarskog subjekta čijim se pravilnim utemeljenjem omogućuje nesmetano odvijanje primarnih poslovnih djelatnosti. Ovakva inicijativa kvalitetna je strateška smjernica održivog razvoja Republike Hrvatske i ostvarenje zahtjeva Europske unije.

U Varaždinu je sudionicima predstavljeno rješenje SAP Business All-in-One namijenjeno manjim i srednjim tvrtkama. SAP je sa više od 35 godina iskustva u razvoju aplikacija i poslovnih rješenja, kreirao rješenje po principu ključ u ruke, a hrvatski tim je rješenje lokalizirao. Rješenje SAP Business All-in-One sadrži najvažnije funkcionalnosti potrebne svakoj tvrtki, kao npr. financijsko računovodstvo, upravljačko računovodstvo, prodaja i distribucija, nabava, skladištenje i logistika, upravljanje ljudskim kapitalom te upravljanje kvalitetom. Proces implementacije prilagođen je upravo potrebama manjih i srednjih tvrtki, dok je vrijeme njegove implementacije znatno skraćeno.

Posebnost rješenja je maksimalna prilagodljivost postojećoj informatičkoj infrastrukturi, te mogućnost nadogradnje osnovnog paketa sa specifičnim industrijskim rješenjima SAP-ovih partnera i kao takva maksimalno prilagođena potrebama manjih i srednjih tvrtki. Rješenje je u cjelosti usklađeno sa propisima i zakonima Republike Hrvatske. Rješenje je dobilo potvrdu i certifikat kvalitete (Quality Assurance Certificate) kojim je se potvrđuje kvaliteta, pravilnost i usklađenost rješenja sa svim potrebnim propisima i formalnostima, a sa ciljem maksimaliziranja povrata investiranog.

Susretom u Varaždinu, vodeći ponuđač poslovno-informatičkih rješenja, tvrtka SAP, završila je predviđenu turneju po Hrvatskoj. SAP je na ovogdišnjoj turneji obišao, osim grada domaćina, gradove Split i Zadar. Cjelokupan projekt pod nazivom SAP & Partners Business All-in-One Roadshow 2008 podržavali su certificirani SAP-ovi partneri: ENEL, b4b, S&T, TIS i Times Computers.

„Varaždin je grad čiji su poduzetnici i menadžeri iznova potvrdili svoj doprinos u razvoju regije u kojoj posluju. Velik broj gospodarstvenika danas je sudjelovao u stvaranju mogućnosti gospodarstkog opstanka i osiguranja profitabilnosti. Potencijali koje Varaždinska županija, unatoč nasljeđenim strukturnim problemima gospodarstva ima, uz novi val obrtnih sredstava koje posljednjih godina omogućuju državna tijela otvaraju novo poglavlje razvoja i ekonomskog buđenja. Uvjereni smo kako našim rješenjima možemo Varaždinu osigurati kvalitetan razvoj.“ Izjavio je nakon susreta Ninoslav Matić, Channel Partner Manager, SAP d.o.o..

Turneja SAP-a i partnera završava se u Zagrebu 14. svibnja ove godine na konferenciji namijenjenoj manjim i srednjim tvrtkama pod nazivom SAP Business All-in-One Arena 2008  kada se očekuje više od 500 uzvanika iz cijele Hrvatske. Više informacija o turneji, rješenji SAP-u na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.