SAP u novom ruhu – Sonja Popović, direktorica SAP Hrvatska

Fotografija članka: SAP u novom ruhu – Sonja Popović, direktorica SAP Hrvatska

SAP d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Hektorovićeva 2, prisutan je u Hrvatskoj od 1995. godine kao franšiza korporacije SAP.

Oglas

Kada bi htjeli ukratko opisati SAP to bi bilo to da je u centru tehnološke revolucije kao tržišni lider u softveru poslovnih aplikacija. Prateći svoju strategiju pomaže organizacijama u borbi protiv štetnih posljedica kompleksnosti i tako stvara nove prilike za inovaciju i rast. Ovo svakako djeluje jako kruto i hladno s obzirom da se SAP unazad nekoliko godina transformirao u tvrtku koja je otvorenija i opuštenija u odnosu prema korisnicima i svakako medijima.

Na čelu ovakve transformacije u Hrvatskoj je unazad 5 godina Sonja Popović koja nam je dala intervju u kojem je spomenula glavne smjernice u poslovanju, te neke korisnice velike i male koji koriste SAP-ova rješenja. SAP godišnje dostiže zadane ciljeve na globalnoj razini, a ostvaren je rast prihoda u Hrvatskoj za 35 posto u odnosu na godinu ranije. Nismo mogli ne zapitati direktoricu SAP-a kakva je suradnja sa Tehničkim Veleučilištem u Zagrebu kroz SAP Hana projektima. Što je, zapravo, SAP HANA? “SAP High-performance Analytic Appliance (SAP HANA) je rješenje za agilne data martove koji se temelje na SAP ERP, SAP BW ili podacima trećih strana. SAP HANA pruža mogućnost poslovnim odjelima da analiziraju informacije u stvarnom vremenu, te da se jednostavno kreiraju fleksibilni analitički modeli temeljem velikih količina poslovnih podataka u stvarnom vremenu.” – napisao je Mario Semialjac, SAP d.o.o.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.