SAP najvio konferenciju SAP WORLD TOUR 10

Fotografija članka: SAP najvio konferenciju SAP WORLD TOUR 10

Konferencijski moto „See your way clear” odražava globalna i lokalna nastojanja u ostvarivanju održivog poslovnog razvoja. Konferencija SAP World Tour 10 sadržajno će se nastaviti na Hrvatsko-Njemački gospodarski Forum koji će se po prvi puta održati u Hrvatskoj. Prigodom toga središnju ulogu SAP-ove konferencije imat će njemački veleposlanik u Republici Hrvatskoj, Dr. Bernd Fischer, dok će po prvi puta SAP zajedno sa vodećim domaćim stručnjacima organizirati panel diskusiju na temu „Quo vadis Hrvatska?”.

SAP World Tour 10 dio je svjetske turneje koja se odvija u 50 gradova širom svijeta za izravni dijalog s lokalnim tvrtkama o tome kako im SAP-ov softver može pomoći u učinkovitijem ostvarivanju inovacija i poslovanju. Ovogodišnji sudionici svjedočit će izravnim inicijativama SAP-a da svojim referentnim projektima u svim industrijskim djelatnostima doprinose lokalnom oporavku gospodarstva, a čiji će se zaključci moći izravno koristiti u razvojnim strategijama državnih institucija i privatnog poduzetništva. Riječ je o održavanju panel diskusije pod nazivom „Quo vadis Hrvatska?”, a čije su sudjelovanje potvrdili renomirani hrvatski stručnjaci poput Zdravka Marića, Ivana Lovrinovića i Damira Kuštraka.

Konferencija SAP World Tour 10 sudionicima će osigurati da iz prve ruke, od SAP-ovih vodećih ljudi, partnera i lokalnih suradnika, doznaju o ključnim područjima od interesa, uključujući rješenja za tvrtke svih veličina, specifičnim aplikacijama za pojedine djelatnosti te softver nove generacije koji iskorištava uslužno orijentiranu arhitekturu poduzeća (SOA). Na ovogodišnjoj konferenciji većinu predavanja će održati upravo domaći stručnjaci i vodeći gospodarstvenici dok će gostovanja stranih stručnjaka osigurati presjek inovacija i rješenja kojima su doprinijeli rješavanju kriznih posljedica, a čiji modeli uvelike mogu pomoći i Hrvatskoj.

Ovogodišnja konferencija podijeljena je u dva dijela. U prvom dijelu će direktor Igor Dropulić predstaviti viziju tržišta za predstojeći period, dok će veleposlanik Njemačke u Republici Hrvatskoj, dr. Bernd Fischer predstaviti nužnost sustavnog vođenja poslovanja temeljem provjerenih i izvedivih projekata. Prvi dio konferencije zaključit se donesenim odgovorima panelista na pitanje panel diskusije „Quo vadis Hrvatska?”. Drugi dio konferencije, tradicionalno, se odvaja na trackove: Business Users Portfolio, SAP Business Suite Track, Public Services Portfolio i Platform Track. Predavanja će održati vodeći domaći stručnjaci uz podršku stranih predavača, a fokusirat će svoje prezentacije i teze područjima u kojima posjeduju višegodišnje iskustvo, referentne projekte i osiguravaju realizaciju budućih, izvedivih trendova u poslovanju. Cjelokupni sadržajni koncept posvećen je održivom poslovanju, trendovima u rješavanju novonastalih ekonomskih okruženja, studijama slučaja i primjerima hrvatskih tvrtki koje maksimaliziraju svoje poslovanje kako bi osigurale poslovni razvoj. SAP će na ovogodišnjoj konferenciji snažnije progovoriti i o održivom razvoju, a po prvi puta će svoj rad promovirati kroz društvene mreže i forume: Facebook, LinkedIN i Twitter.

Konferencija SAP World Tour 10 realizirat će se zahvaljujući dugogodišnjoj podršci SAP-ovih partnera, tvrtki: b4b, IBM, Alfatec Group, Cisco, CubeServ, KING ICT, Siemens, Dialog, Enel i Strategic enterprise. Medijski će konferenciju pratiti tjednik Liderpress, te mjesečnici Mreža, Plan B i Poslovni savjetnik. Službeni telekom konferencije je B.net, dok doprinos realizaciji konferencije daju tvrtke: Moto-Ris i Volvo, Fiktiv, Hi-Koncept, Lido, Prosound, Pressclipping i SORTIS.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.