SAP jučer predstavio rješenje BusinessObjects Aurora

Fotografija članka: SAP jučer predstavio rješenje BusinessObjects Aurora

Isto tako, saznali smo i novitete i korisnička iskustva te doznali sve o potencijalima rješenja za poslovnu inteligenciju i optimizaciju poslovanja. Konferenciju je otvorio direktor SAP-a, Igor Dropulić, dok su predstavnici tvrtki Gavrilović i Dalekovod predstavili izravna iskustva rješenja u svome poslovanju.
 
Kroz jučerašnju konferenciju i predstavljanje SAP Business Objects verzije 4.0, pod nazivom SAP BusinessObjects Aurora naglasak je stavljen na inovacije u područjima kao što su mobilni BI, napredni dashboarding i vizualizacija podataka. Većina stranih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj rješenja za poslovnu inteligenciju poput SAP BusinessObjectsa uvele su kako bi ostvarile bolji pristup informacijama, postale fleksibilnije na tržištu te poslovanje uskladile sa učestalim promjenama u regulativi. Činjenica je kako je za porast korisnika rješenja poslovne inteligencije ključno da srednji i visoki menadžment počne aktivno koristiti takva rješenja. Upravo je to privuklo više od 170 hrvatskih menadžera jučer na zagrebački Jarun kako bi se upoznali sa proširenjem i inovacijama u ponudi koje nudi SAP te nekoliko primjera iz stvarnog poslovanja o tome kako SAP BusinessObjects pomaže tvrtkama poput Gavrilovića ili Dalekovoda u uspješnom upravljanju poslovanjem i brzom reagiranju na dinamično poslovno okruženje. Svoju ekspertizu donijeli su i sami nositelji konferenije – predstavnici SAP-a, konzultanti iz Alfatec Groupa i Recro-neta.

„Biti konkurentan u suvremenim uvjetima poslovanja, znači biti informiran i oboružan znanjem o tržišnim trendovima, profilima korisnika koji kupuju proizvode i usluge, njihovim htijenjima i razlozima korištenja pojedinih proizvodima i usluga. Ono također podrazumijeva i znanje o razlozima potencijalnih opasnosti prekida suradnje. Stoga je od iznimne važnosti biti nekoliko koraka ispred konkurencije u shvaćanju korisničkih potreba i predviđanju njegovih potreba. Konkurentnost znači poznavati vlastite korisnike i predviđati njihove želje i potrebe, što je preduvjet opstanka na tržištu. Upravo vodeće svjetsko rješenje u poslovnoj inteligenciji SAP BusinessObjects osigurava tvrtkama snažan alat za informiranje i donošenje odluka u realnom vremenu i prije konkurencije.“  izjavio je Boris Sesar, voditelj prodaje SAP BusinessObjectsa za Regiju Adriatics.

Alati i aplikacije SAP BusinessObjectsa mogu se povezati na bilo koji sustav odnosno izvor podataka, dok su rješenja iznimno jednostavna i laka za implementaciju, a osobito za uporabu. Osim toga, rješenja su dizajnirana kako bi tvrtkama omogućila da ojačaju procese odlučivanja, povećaju vrijednosti za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu. Softver SAP BusinessObjects osigurava korisnicima snažan prinos poslovnih koristi, omogućavajući pravovremeno i kvalitetno odlučivanje uz dublji uvid u podatke, a time i bolje predviđanje budućih događaja. Rješenja su dizajnirana kako bi tvrtkama omogućila da ojačaju procese odlučivanja, povećaju vrijednosti za svoje kupce i stvore održivu konkurentsku prednost u realnom vremenu.

Podsjetimo, SAP BusinessObjects je vodeći svjetski proizvođač Business Intelliegence tehnologije i rješenja koji je počeo još u pionirsko doba Business Intelliegencea i vremenom je snažno utjecao na promjenu načina rada upravo uz pomoć informacija. Kombinirajući inovativnu tehnologiju, globalni konzalting, i edukacijske servise, a uz pomoć najrazvijenije Business Intelliegence mreže partnera, omogućavao je korisnicima bez obzira na njihovu veličinu da unaprijede poslovno odlučivanje, a time i svoje poslovne procese. SAP je akviziju BusinessObjectsa dovršio krajem 2007. godine.

Ovogodišnju konferenciju SAP BusinessObjects podržali su partneri zaduženi za implementaciju i održavanje navedenog rješenja: Alfatec Group i Recro-net,  dok je partner konferencije i ove godine tvrtka MOTO-RIS sa službenim vozilima Volvo.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.