SAP Forum Zagreb 2016 – naglasak na digitalnoj ekonomiji i poslovanju

Fotografija članka: SAP Forum Zagreb 2016 – naglasak na digitalnoj ekonomiji i poslovanju

Pod sloganom Reimagine Business for the Digital Economy u zagrebačkoj je Laubi danas održan SAP Forum Zagreb 2016 na kojem je tvrtka SAP pokazala kako  riješiti izazove poslovanja u doba digitalne ekonomije.

Oglas

I ove je godine SAP na forumu ugostio preko 500 lokalnih i međunarodnih stručnjaka koji su sudjelovanjem na predavanjima, okruglom stolu te iznoseći studije slučaja SAP-ovih poslovnih partnera i korisnika dali odgovore kako uspjeti u svijetu digitalne ekonomije. Uz predstavnike SAP-a na forumu se okupio niz uglednih domaćih stručnjaka koji su kroz svoja izlaganja predstavili važne poslovne projekte.

Moritz Zimmermann, suosnivač tvrtke Hybris i viši podpredsjednik tvrtke SAP Hybris, otvorio je seriju predavanja izlaganjem o digitalnoj transformaciji koje je izazvalo veliko zanimanje posjetitelja. Moritz je ustvrdio kako se digitalna revolucija u poslovanju odigrava sada – mijenjajući način na koji izrađujemo proizvode, komuniciramo sa zaposlenicima i, najvažnije, s korisnicima.

Tijekom foruma predstavljeni su i projekti koji su implementirani u Hrvatskoj: Agrokorov projekt za online kupovinu Abrakadabra, projekt o planiranju lanca opskrbe uz pomoć SAP APO-a u Podravka Grupi, zatim o Enterprise Asset Managementu u HŽ Infrastrukturi. Izlagači su govorili o SuccessFactors projekatima u Hrvatskoj, zatim o implementaciji rješenja za prodajne predstavnike Cloud for Customer Retail Execution (C4C – Rex) u Atlantic SDU International te upravljanju mobilnim uređajima u MUP-u RH.

Na svečanosti koja se održala u sklopu SAP Foruma 2016 održana je i 15. jubilarna dodjela nagrada „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ na kojoj su proglašeni i dobitnici u dvije kategorije: nagradu za najbolji novinarski uradak osvojila je Matilda Bačelić, dok je nagrada za najbolji urednički uradak otišla u ruke Dražena Tomića. Predstavnici HND-a predali su i vrijednu nagradu Hrvatskog novinarskog društva za ICT novinara godine Miji Biberović.

Nagrada „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ dobila je naziv prema cijenjenom kemičaru i informatičaru koji je bio pionir informacijskog društva u Hrvatskoj. Njegova poveznica s novinarskim radom iz područja ICT-a je pokretanje brojnih časopisa. Svojim pedesetogodišnjim radom dao je izniman doprinos našoj i svjetskoj znanosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.