SAP Forum Zagreb 2016 konferencija – prilagodite poslovanje digitalnoj ekonomiji

Fotografija članka: SAP Forum Zagreb 2016 konferencija – prilagodite poslovanje digitalnoj ekonomiji

SAP Forum 2016, jedna od najvažnijih poslovno-tehnoloških konferencija godine, održat će se početkom lipnja u Zagrebu.

Oglas

Tijekom jednodnevnog događanja, pod sloganom Reimagine Business for the Digital Economy, lokalni i međunarodni stručnjaci će kroz niz predavanja, okrugli stol, i studije slučaja SAP poslovnih partnera i korisnika pokušati odgovoriti na pitanje kako biti uspješan u svijetu digitalne ekonomije.

Seriju predavanja na događanju SAP Forum Zagreb 2016 otvorit će Moritz Zimmermann, suosnivač tvrtke hybris i viši potpredsjednik tvrtke SAP Hybris, koga nezavisne analitičke kuće godinama prepoznaju kao lidera na području digitalnih platformi. Digitalna transformacija tvrtki kao ključ za održivo dugoročno poslovanje bit će glavna tema Zimmermannova predavanje.

Luka Mucic, financijski direktor tvrtke SAP SE, u sklopu predavanja pod nazivom „Upravljanje promjenama koje remete postojeće stanje – apsolutni je imperativ za uspjeh u digitalnoj ekonomiji“, objasnit će zašto je cjelovit, holistički, pogled na tvrtku, koji obuhvaća kako financijske tako i ne-financijske ključne pokazatelje poslovanja, nužan za upravljanje tvrtkom.

SAP Forum 2016 će uz predstavnike SAP-a okupiti niz uglednih domaćih stručnjaka koji će predstaviti važne poslovne projekata kroz seriju izlaganja uključujući:
•    Predstavljanje projekta Abrakadabra
•    Izazovi u planiranju lanca opskrbe uz pomoć SAP APO-a u Podravka Grupi
•    Enterprise Asset Management u HŽ Infrastrukturi
•    Izazovi SuccessFactors projekata u Hrvatskoj
•    “Implementacija rješenja za prodajne predstavnike Cloud for Customer Retail Execution (C4C – Rex) u Atlantic SDU International”
•    “Upravljanje mobilnim uređajima u MUP-u RH”,

U skladu s filozofijom tvrtke moram istaknuti kako su nama u SAP-u korisnici uvijek na prvom mjestu i sve što radimo radimo kako bismo njima pružili što bolje iskustvo i uslugu. SAP Forum je događaj na kojem će upravo korisnici imati glavnu ulogu, a mi se veselimo događanju jer ćemo im moći pokazati što im sve možemo omogućiti kao tvrtka. U ovo današnje doba, kada je digitalizacija na vrhuncu i kada se digitalizira sve što se može digitalizirati, na konferenciji će se vidjeti kako u tome biti uspješan.
– Sonja Popović, direktorica SAP-a

Na svečanosti, koja će se održati u sklopu , bit će proglašeni pobjednici nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ u dvije kategorije: nagrada za najbolji novinarski uradak „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ i nagrada za najbolji urednički uradak „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“. Dodjela  „SAP ICT Journalist Prize Božo Težak“ doržava se jubilarni 15. put, a ove godine pristigao je i rekordan broj radova. Ovom prigodom predstavnici HND-a također će predati vrijednu nagradu Hrvatskog novinarskog društva za ICT novinara godine.

Nagrada SAP ICT Journalist Prize Božo Težak, dobila je naziv prema cijenjenom kemičaru i informatičaru koji je bio pionir informacijskog društva u Hrvatskoj. Njegova poveznica s novinarskim radom iz područja ICT-a je pokretanje brojnih časopisa. Svojim pedesetogodišnjim radom dao je izniman doprinos našoj i svjetskoj znanosti.

Više u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.