SAP FORUM – nova generacija poslovno-tehnološkog događaja u Zagrebu

Fotografija članka: SAP FORUM  – nova generacija poslovno-tehnološkog događaja u Zagrebu

SAP FORUM u Hrvatskoj se nastavlja na tradicionalnu konferenciju SAP World Tour koju tvrtka organizira od 2005. godine. Zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja te proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom premašuje dosadašnje formate organizacije te kao SAP FORUM dobiva potpuno novo ruho. Naime, tehnologije se danas razvijaju velikom brzinom stoga mijenjaju načine na koje tvrtke posluju. Važnost inovacija i implementacije tog tehnološkog napretka osigurava pripravnost na promjene koje donosi globalno gospodarstvo. Iako je sve teže pravovremeno odgovarati na poslovne izazove s kojima se tržište svakodnevno susreće, SAP će kroz konferenciju SAP FORUM donijeti novu razinu aktualnosti poslovnih procesa, a kojima predvodi već 40 godina.

„Novi format konferencije tiče se sadržaja. SAP je promijenio strategiju koja će se na tržištu odvijati kroz pet tzv. stupova. Uz dosadašnji aplikacijski dio snažno ćemo raditi na poslovnoj inteligenciji, Cloud computingu – on demandu, SAP HANA odnosno in-memory computingu, ali poseban naglasak biti će na Sybase Database i Sybase Mobility dijelu rješenja i aplikacija. Tih pet stupova bit će obrađeni kroz specifična predavanja popodnevnog dijela konferencije i jasno adresiraju ciljano tržište. Ovakvim pristupom, vjerujem, zadovoljit ćemo interese naših trenutnih korisnika i partnera, ali i pobuditi zanimanje potencijalnih korisnika u Republici Hrvatskoj.“ Naglasio je u svojoj video izjavi direktor SAP-a, Igor Dropulić.

SAP FORUM u Zagrebu osmišljen je da pruži odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Informacijsko-tehnološki stručnjaci će na konferenciji doznati iz prve ruke kako izgleda revolucionarni softver – SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database, a dodatan naglasak biti će na mobilnoj povezivosti, brzoj implementaciji i optimizaciji IT resursa. Poslovno-procesni stručnjaci će na SAP FORUMU doznati informacije o tome kako se  poslovni procesi mogu unaprijediti na zahtjev, on-device, te in-memory, istodobno se lako integrirajući sa SAP sustavom i sustavima izvan SAP-a. Marketing, financije, HCM, operacije, proizvodnja, nabava i drugi poslovni lideri na konferenciji mogu istražiti rješenja za najnovije probleme s kojima se susreću u poslovanju i doznati  kako se inovativne tvrtke suočavaju s ovim izazovima i kako ih rješavaju kroz najbolje prakse koje omogućuju SAP rješenja.

Centralna predavanja konferencije SAP FORUM održat će se u jutarnjem dijelu koji je posvećen poslovnim izazovima i potencijalima. Svoje gostovanje potvrdili su predstavnici Njemačkog veleposlanstava u Republici Hrvatskoj, Hrvatske udruge poslodavaca, vodeći SAP-ovi partneri i dva predstavnika studija slučaja: stručnjaci koji su sudjelovali u procesu implementacije i primjeni rješenja iz Hrvatske radio televizije te grada Beograda. Prvi dio konferencije bit će zatvoren svečanom dodjelom novinarskih nagrada SAP ICT journalist prize Božo Težak. Drugi dio konferencije odvijat će se kroz dvije tematske cjeline: prve će biti posvećena iskustvima korisnika koji će govoriti o SAP-u i partnerima, te druga cjelina posvećena novim tehnologijama i rješenjima koje donose tvrtkama konkurentsku prednost i poslovne koristi. 
SAP FORUM podržavaju: b4b, HP, KING-ICT, BCC Services i NETApp, CubeServ, Fujitsu, Atos, Altima, Dialog, ICE group. Ovogodišnji tehnički partner konferencije je RECRO-NET. Dok projekt podržavaju, MOTO-RIS, Fiktiv, SORTIS Komunikacije te Press clipping.

SAP FORUM je moguće pratiti , kroze posebna izdanja e-Newslettera SAPMAG na , na te na svim društvenim mrežama.

Detalje o SAP FORUM-u potražite u našem .

SAP FORUM  - nova generacija poslovno-tehnološkog događaja u Zagrebu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.