SAP All-in-One za manje i srednje tvrtke

Racunalo.com foto

Rješenje je predstavio tim stručnjaka koje je predvodio Ivan Belić, koji se nedavno vratio u SAP preuzevši ulogu Product Managera za rješenje SAP All-in-One. Ninoslav Matić i Marko Biljan predstavili su partnersku mrežu, proces certifikacije i mogućnost integracije specifičnih partnerskih rješenja na osnovni paket SAP All-in-One ERP kako bi u potpunosti udovoljili potrebama manjih i srednjih tvrtki.


U vremenima snažne konkurencije i brzih gospodarskih promjena, održivost i ostvarenje profitabilnosti, te maksimalna orijentiranost kupcima osnovni su poslovni ciljevi svih tvrtki. Manje i srednje tvrtke odgovore na goleme izazove moraju pronalaziti u donošenju pravilnih, pravodobnih i kvalitetnih poslovnih odluka temeljenih na dostupnosti pravim informacijama. Samo kvalitetni temelji osnovnog poslovanja tvrtki osiguravati će fokus na kupce, investicijske projekte i razvoj, odnosno osiguravati će stvaranje prihoda i poslovni uspjeh.SAP, sa više od 30 godina iskustva u razvoju aplikacija i poslovnih rješenja, kreirao je rješenje po principu ključ u ruke, a hrvatski tim u suradnji sa partnerom GBS-IT rješenje je u potpunosti lokalizirao i prilagodio hrvatskim zakonima i propisima – SAP All-in-One ERP. Rješenje sadrži najvažnije funkcionalnosti potrebne svakoj tvrtki, kao npr. financijsko računovodstvo, upravljačko računovodstvo, prodaja i distribucija, nabava, skladištenje i logistika, upravljanje ljudskim kapitalom te upravljanje kvalitetom. Proces implementacije prilagođen je potrebama manjih i srednjih tvrtki, a vrijeme njegove implementacije te je znatno skraćeno.


U SAP-u su uvjereni kako će ulaganje u prvoklasna poslovna rješenja uz sigurnost ostvarenja zadanih rokova i investicije, te kontinuiranu podršku lokalnih partnera prepoznati većina manjih i srednjih tvrtki: „SAP-ov cilj uvijek je ostvarivanje poslovnog uspjeha, a s ovakvim prvoklasnim rješenjem, uvjereni smo kako će manje i srednje tvrtke prepoznati isplativost u njegovo investiranje. Brza i kvalitetna implementacija, gotovi alati za podršku poslovnim procesima, niski troškovi, kratko vrijeme implementacije i lokalna podrška dobri su razlozi za odabir SAP All-in-One rješenja.“ rekao je Igor Dropulić, direktor SAP d.o.o.


Posebnost rješenja je maksimalna prilagodljivost postojećoj informatičkoj infrastrukturi, te mogućnost nadogradnje osnovnog paketa sa specifičnim industrijskim rješenjima SAP-ovih partnera i kao takva maksimalno prilagođena potrebama manjih i srednjih tvrtki. Naime, trenutna mreža certificiranih partnera: b4b, Dialog, Digera, Enel, GBS-IT, G2R, ICE, Megatrend, S&T Hermes Plus, Siemens, Times Computers te TIS OIS, spremna je za pružanje stručne podrške i implementacije za cijelu Republiku Hrvatsku.


„Sustavno smo radili na testiranju rješenja SAP All-in-One i rezultati koje smo dobili očekivano su uspješni. Uvjeren sam kako će ovaj osnovni paket sa mogućnošću jednostavne nadogradnje sa specifičnim rješenjima naših partnera u potpunosti zadovoljiti potrebe manjih i srednjih tvrtki. Vjerujemo da ćemo polučiti dobre uspjehe i da će naši budući korisnici prepoznati sve funkcionalnosti i poslovne koristi koje su u paketu sadržane.“  izjavio je Ivan Belić, Product Manager, SAP d.o.o..


SAP ovom najavom započinje i kampanju kojom će osigurati manjim i srednjim tvrtkama uvid u poslovne funkcionalnosti i prednosti koje SAP All-in-One rješenja donosi te lakši odabir ponuđača aplikacija za planiranje resursa poduzeća (ERP). Prvi korak te kampanje je konferencija SAP All-in-One Arena koja će se održati 20. veljače ove godine u Zagrebu. Na konferenciji će svi sudionici dobiti uvid u proces implementacije SAP All-in-One rješenja, saznati sve poslovne koristi i funkcionalnosti, doznati kakva su predviđanja trendova za 2007. godinu u gospodarstvu i ICT-u te se upoznati sa SAP-ovim partnerima, koji će ujedno i podržati ovu manifestaciju.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.