SanDisk-ova nova microSD kartica od 256GB

Fotografija članka: SanDisk-ova nova microSD kartica od 256GB

Puno više prostora za pohranu

Oglas

Ako želite dobiti što više prostora za pohranu za svoje aplikacije na smartfonu SanDisk uskoro ima nešto za vas. Tijekom CES-a 2017 ovaj tjedan, tvrtka je objavila svoju 256GB SanDisk Ultra microSD karticu. Osim velikog kapaciteta za pohranu, to je ujedno i prvo microSD izdanje kartica koje podržava novi standard za pohranjivanje i pokretanje aplikacija izravno s kartice.

Možda se sjećate da je prije par mjeseci SD Association, grupa koja kontrolira standarde za SD i microSD kartice, objavila Application Performance Class koji je dizajniran za označavanje memorijske kartice koje nude solidne učinke za pokretanje mobilne aplikacije. Nova SanDisk Ultra 256GB kartica prvi je takav proizvod. Kartica može podržati učitavanje ulaznog-izlaznog pristupa u sekundi (IOPS) od 1.500 i pisati IOPS 500, što bi trebalo biti dovoljno za pokretanje mobilne aplikacije izravno s kartice. Ona također radi s aplikacijom SanDisk Memory Zone za Androide u Google Playu. To je osmišljeno kako bi pomoglo upravljanju i izrađivanju sigurnosne kopije sadržaja na smartfonu i tabletu.

SanDisk Ultra microSD kartica s A1 podrškom ići će na prodaju negdje u siječnju po cijeni od 199,99 $.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.