SanDisk Connect Wireless Flash Drive za WiFi povezivanje i pristup Internetu svih vaših gadgeta

Fotografija članka: SanDisk Connect Wireless Flash Drive za WiFi povezivanje i pristup Internetu svih vaših gadgeta

SanDisk lansirao je Connect Wireless Flash Drive  koji osim što služi za pohranu podataka ima i WiFi modul za povezivanje.  Svi korisnici raznih gadgeta bilo da se radi o smartfonima, mobitelima, tabletima, TV uređajima, konzolama, prijenosnicima ili digitalnim kamerama žele WiFi na svim uređajima. To je i razumljivo jer nemogućnost pristupa internetskim sadržajima ne čini navedene uređaje kompletnima. Ako neka od vaših elektroničkih „igračaka“ nema opciju za povezivanje na Internet, sada uz SanDisk Connect Wireless Flash Drive može imati.

Oglas

SanDisk Connect Wireless Flash Drive dostupan je u dvije varijante: s kapacitetom od 16 ili 32 GB. U svom tijelu ima integriran memorijski čip, WiFi modul i internu bateriju za samostalni rad. Kroz namjensku aplikaciju je jednostavno spojiti Flash Drive i bilo koji uređaj na bežičnu mrežu. Podržano je istovremeno spajanje do 8 uređaja.

SanDisk Connect Wireless Flash Drive za WiFi povezivanje i pristup Internetu  02

SanDisk Connect Wireless Flash Drive za WiFi povezivanje i pristup Internetu  01

 

SanDisk Connect Wireless Flash Drive je dostupan po , ovisno o memorijskom kapacitetu. Tvrtka je najavila i model sa 64 GB memorijskim kapacitetom za prvo tromjesečja 2014.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.