Sancta Domenica sutra otvara novu trgovinu u City Centar One West u Zagrebu

Fotografija članka: Sancta Domenica sutra otvara novu trgovinu u City Centar One West u Zagrebu

Ovo nije “prvoaprilska šala”! Sancta Domenica od 1-3. travnja u svojoj 14. po redu trgovini u City Centar One West u Zagrebu nudi 15% popusta na cijeli asortiman. Sve što ćemo reći – isplati se posjetiti ih!

Oglas

Sancta Domenica je poznata po prodaji kvalitetnih televizora, mobitela, prijenosnika, digitalnih kamera, bijele tehnike, te posebice Sony Playstation asortimana. Hvale se kako vam njihovi savjetnici/prodavači mogu uvelike pomoći u odabiru najboljeg uređaja za vaše potrebe.

Što se tiče PlayStation konzole, dodatne opreme i video igara, njih također možete dobiti za cijenu nižu za 15%. Tu ćete pronaći i poznate svjetske TV brendove kao što su Samsung, LG, Sony, Panasonic, te Philips s Ambilight osvjetljenjem.

Što se tiče samih cijena i popusta, preporučujemo da prvo posjetite njihovu , te kada pronađete nešto što vam se sviđa uputite se u novi Sancta Domenica dućan. Podsjećamo kako akcijske cijene vrijede do kraja nedjelje, 3. travnja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.