Sancta Domenica ekskluzivno predstavila Samsung Galaxy S9 i S9+

Fotografija članka: Sancta Domenica ekskluzivno predstavila Samsung Galaxy S9 i S9+

U Samsung Experience Storeu u zagrebačkoj Areni mogli ste istovremeno s MWC 2018 premijerom isprobati nove Samsung Galaxy S9 i S9+ pametne telefone.

Oglas

Brojni zainteresirani posjetitelji jučer su uživo mogli vidjeti i isprobati nove Samsungove flagship mobitele, izvrsne Galaxy S9 i S9+. Gledanje predstavljanja je organizirano na velikom video wallu uz prigodna osvježenja za gledatelje.

Odmah nakon toga mogli su se isprobati na izložbenom stolu, gdje su u stalnoj postavi. Spomenimo i kako cijena novih Samsunga Galaxy S9 i S9+ može biti niža i do 3000 kn uz otkup starog mobitela.

Uz prigodni bonus od 750 kn, cijena Samsunga Galaxy S9 u prednarudžbi iznosi 5.749 kn, dok je veći S9+ dostupan po cijeni od 6.549 kn. Sancta Domenica nudi i posebne pogodnosti kod kupovine, poput plaćanja na 36 rata beskamatno i 30% popusta na originalnu dodatnu opremu. Tu je i mogućnost najma uređaja za pravne osobe, te kupovina na potrošački kredit do 60 rata. Ako prednaručite Samsung Galaxy S9 / S9+ dobit ćete ga 9.3. na kućnu adresu, dok u trgovine stiže 16. ožujka.

Trenutno postoje samo tri Samsung Experience Storea, najopremljenijih i najekskluzivnijih Samsungovih trgovina u svijetu, koji su dobili čast predstaviti S9 / S9+ usporedo sa svjetskom prezentacijom.

Time se Sancta Domenica svrstala uz bok najboljih svjetskih maloprodajnih trgovina. Ako želite naručiti novi Galaxy S9 ili S9+, to možete napraviti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.