Sancta Domenica Black Friday – sve akcije na jednom mjestu

Fotografija članka: Sancta Domenica Black Friday – sve akcije na jednom mjestu

Popularni hrvatski dućan i webshop također se uključio u crni petak (Black Friday), vrijeme kada su cijene posebno snižene.

Oglas

Do nedjelje 25. studenog traje akcijska prodaja raznih proizvoda na Sancta Domenica webshopu. Sve se akcijske ponude nalaze na jednom mjestu, a proizvodi su sortirani po kategorijama kako bi se lakše snalazili. Uzmite si vremena za sve proučiti jer je ponuda prilično bogata.

Ima za svakoga ponešto – od opreme za gaming i video igara po sniženim cijenama, a pronaći ćete i PS4 konzole, VR naočale. Bogata je i ponuda TV prijemnika, zastupljene su sve poznate marke, izbor je na vama. Pronaći ćete i pregršt potrošačke elektronike i mobilnih uređaja, a koliko vidimo mogućnost plaćanja je do 36 rata i besplatnu dostavu.

Kako kažu, ovaj vikend je “Dan D” svjetskog konzumerizma ili ako hoćete – povoljnije kupovine. Sami provjerite ponudu na posebnoj .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.