Samsungu četiri EISA 2012 nagrade – za televizore serije UE46ES8000, HT-E6750W, GALAXY S III i NX20

Fotografija članka: Samsungu četiri EISA 2012 nagrade – za televizore serije UE46ES8000, HT-E6750W, GALAXY S III i NX20

I Samsung Electronics nam se pohvalio kako su od Europske udruge za sliku i zvuk (EISA) dobili čak četiri nagrade – za TV, smartphone, digitalac i audio sustav.

Oglas

Europska udruga za sliku i zvuk (EISA) dodijelila tvrtki Samsung četiri prestižne nagrade u sljedećim kategorijama: europski televizor budućnosti (European Future Proof TV), europski sustav kućnog kina (European HT System), europski pametni telefon (European Mobile Phone) i europski napredni kompaktni fotoaparat (European Advanced Compact Systems Camera).

Ovogodišnji pobjednički proizvodi su Samsung televizori serije UE46ES8000, Samsung kućno kino HT-E6750W, pametni telefon GALAXY S III i fotoaparat Samsung NX20, odnosno svi proizvodi koji su oduševili žiri svojim jedinstvenim dizajnom i inovativnošću.

„Inovacija i izvrsnost srž su svega što radimo u Samsungu. Biti počašćen s četiri nagrade EISA za seriju naše televizije, kućnog kina, mobilnog telefona i fotoaparata, dokaz je naše predanosti“, izjavio je SP Kim, predsjednik i glavni izvršni direktor Samsung Electronics Europe. „Ove nagrade, od tako prestižnog žirija, potvrđuju da proizvodi koje stvaramo zaista utječu na živote naših potrošača.“

Nagrade EISA prepoznaju proizvode koji su primjer besprijekornog spoja inovativne tehnologije, elegantnog dizajna, poželjnih karakteristika i odnosa dobivene vrijednosti za novac. Žiri nagrada EISA sastoji se od 50 urednika magazina potrošačke elektronike diljem 19 europskih zemalja. Istaknuli su sljedeće razloge za što su izabrani pobjednički proizvodi

EUROPSKI TELEVIZOR BUDUĆNOSTI 2012.-2013. – Samsung televizori UE46ES8090, UE46ES8005 IUE46ES8000
•    Pametni sadržaj (Smart Content) pruža bogato iskustvo kroz vrhunske sadržaje i bolje povezivanje
•    Funkcije pametne interakcije (Smart Interaction) za intuitivno glasovno upravljanje, kontrolu pokreta i tehnologija prepoznavanja lica
•    Pametna evolucija (Smart Evolution) omogućava Vam da ažurirate svoj pametni televizor svake godine

Suci EISA žirija napomenuli su kako u vremenu brzog napretka tehničkih proizvoda kupci cijene što imaju najnoviju nadogradnju televizora s modelima UE46ES8090, UE46ES8005 i UE46ES8000.

EUROPSKI HT SUSTAV 2012.-2013. – Samsung HT-E6750W HT sustav
•    Ugrađena vakumska cijev, staklena vlakna i fazni priključak zvučnika
•    Smart Hub – uključujući potpunu uslugu pretraživanja Interneta i potpisne usluge
•    7,1-programski sustav s dva visoka i četiri dodatna zvučnika

Suci EISA žirija nagradili su HT–E6750W s titulom „Najbolji u klasi“ ne samo zbog premošćivanja generacija između termionskih ventila i pojačanja D klase, već i zato što kombinacija njegovih značajki i funkcionalnosti osigurava beskrajno uživanje u kućnoj zabavi.

EUROPSKI MOBILNI TELEFON 2012.-2013. – Samsung GALAXY S III pametni telefon
•    S-Voice reagira na ono što kažete
•    Smart Stay opcija održava zaslon upaljenim dok gledate u njega
•    Direct Call opcija automatski upućuje poziv kada prislonite mobitel na uho
•    4,8″ HD Super AMOLED zaslon i 1,4 GHz četverojezgreni procesor
•    Napredna 8 MP kamera s Burst shot opcijom za 20 uzastopnih snimaka

Kombinacija inteligentnih softverskih značajki i hardvera najboljeg u klasi je ono što čini ovaj telefon uistinu dizajniranim za ljudske potrebe. Suci EISA žirija jednostavno su proglasili GALAXY S III pravim pobjednikom.

EUROPSKI NAPREDNI KOMPAKTNI FOTOAPARAT 2012.-2013. – Samsung NX20
•    20,3 milijun-pikselni Samsung APS-C format CMOS senzora
•    1/8000sec brzina okidača i velika brzina snimanja koja pri snimanju daje fleksibilnost kao kod profesionalnog snimanja
•    Svijetli okretni AMOLED zaslon veličine tri inča omogućuje snimanje iz bilo kojeg kuta
•    Wi-Fi mogućnosti kontrole, prijenosa i dijeljenja slika bežičnim putem

Suci EISA žirija primijetili su kako se NX20 ističe na natjecanju, ponajviše zbog svoje inovativno ugrađene Wi-Fi opcije koja omogućava fotografu slanje zapanjujućih fotografija ili njihovo objavljivanje na društvenim mrežama direktno s fotoaparata.

Za više informacija o 2012./2013. EISA nagradama posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.