Samsung C460FW i C410 pisači koji podržavaju NFC stigli i u Hrvatsku

Fotografija članka: Samsung C460FW i C410 pisači koji podržavaju NFC stigli i u Hrvatsku

Iz Samsunga nam javljaju kako su od danas u Hrvatskoj dostupna dva pisača s mogućnošću NFC povezivanja – Samsung C460FW i C410.

Oglas

Laserski pisač u boji C410 i multifunkcijski uređaj Samsung C460FW izrađeni su u skladu sa zahtjevima privatnih korisnika i poslovnih okruženja malih tvrtki kao i svih koji, uz uobičajenu mogućnost ispisa s računala, žele jednostavno i brzo otisnuti dokumente sa svojih mobilnih uređaja.

Oba pisača osim NFC tehnologije mobilnog ispisa donose i Samsungovu ReCP tehnologiju (Rendering Engine for Clean Page) te polimerizirajući toner s fino raspršenim česticama i blagim glossy efektom, koji daju oštar i sjajan ispis koji ne blijedi, budući da donosi i povećanu otpornost na vremenske utjecaje.

Uz pisače Samsung C460FW i C410 korisnici mogu iskoristiti sve prednosti Google oblaka (Google Cloud) prilikom ispisa s tableta, pametnog telefona, prijenosnog ili osobnog računala, a nagrađivana Easy Eco Drive tehnologija štedi toner, papir i struju.

Podsjetimo, Samsung je ove godine prvi u svijetu predstavio laserski pisač u boji s NFC funkcionalnošću, čime je dodatno pojednostavnio tehnologiju mobilnog ispisa. Serija C460, koja se može spojiti na Wi-Fi mrežu u samo tri koraka, dobila je i prestižnu nagradu Buyers Laboratory (BLI) za iznimna postignuća u inovacijama.

Samsung C410 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.399 kuna, dok je model C460W dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.099 kuna, odnosno 2.649 kn za inačicu oznake Samsung C460FW koja je, uz pisač i skener, opremljena i fax uređajem.

Samsung C460FW i C410 NFC pisači

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.