Samsungova nova afera: tvrtka zaposlila studente za online kritiziranje HTC-a ?

Fotografija članka: Samsungova nova afera: tvrtka zaposlila studente za online kritiziranje HTC-a ?

Tajvanske vlasti istražuju Samsung, zbog navodnog zapošljavanja studenata u zemlji kako bi napadali online HTC -ove proizvode i preporučili Samsungove modele.

Oglas

Cijeli slučaj je vlastima prijavljen prošlog tjedna. “Slučaj protiv Samsunga potječe iz nekih medijskih izvještaja koji su uočili putem nekih foruma da je Samsung zaposlio radnike, otvorio nekoliko lažnih računa kao dio marketinške kampanje za promicanje svog ​​novog Galaxy S 4 flagship telefon u zemlji “, je navedeno u izvješću. Nakon što je pokrenuta istraga, ubrzo su komentari izbrisani na forumu, a Samsung je u svoju obranu izjavio na svojoj službenoj da žali zbog bilo kakve neugodnosti s događajem. Samsung i lokalne reklamne agencije mogu biti kažnjene s nekoliko milijuna dolara ako se utvrdi da je prekršen Zakon Fair Trade, dodaje . Ovo ne bi bila prva kazna Samsungu jer tvrtka je ranije bio kažnjen od strane FTC za dovođenje potrošača u zabludu zbog oglašavanja lažnih funkcija fotoaparata na Samsung Galaxy Y Duos GT-S6102 smartphoneu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.