Samsungov flagship duo se prodaje u 12.000 primjeraka dnevno

Fotografija članka: Samsungov flagship duo se prodaje u 12.000 primjeraka dnevno

Mnogo se piše i čita o Samsungovom najnovijem flagship dvojcu koji je počeo nizati neke ozbiljnije prodajne rekorde usprkos eksplozivnim problemima vezanima uz Galaxy Note 7.

Oglas

Prema najnovijim informacijama Samsung je u svojoj zemlji, Južnoj Koreji, oborio sve prodajne rekorde sa Galaxy S8 i S8 Plus flagship dvojcom. Prema nekim izvještajima kompanija je za sada uspjela prodati više od 1.3 milijuna primjeraka ovog flagship dvojca.

To bi značilo kako se na dnevnoj bazi prodaje 12.000 primjeraka ovih pametnih telefona, a posljedica toga je da su cijene dionica Samsung Electronicsa u ponedjeljak 26. lipnja ostvarile svoju najvišu vrijednost od čak 2.123 američka dolara.

I mi smo se svojim vlastitim očima i rukama uvjerili u zaista odlične značajke koje krase ovaj popularni Galaxy S8 i S8 Plus dvojac, a više o našim dojmovima pročitajte u našoj .

Iako je popularnost ovog flagship dvojca neupitna ipak stvari nisu tako idealne na internacionalnoj razini gdje je Samsung prema nekim izvještajima prodao samo 5 milijuna primjerka što je mnogo manje od 7-9 milijuna prodanih primjeraka Galaxy S7 i S7 Edge pametnih telefona tijekom istog perioda 2016. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.