Samsung za Galaxy S8 ima (pre)optimistična ili realna prodajna očekivanja?

Fotografija članka: Samsung za Galaxy S8 ima (pre)optimistična ili realna prodajna očekivanja?

Prema najnovijem izvještaju koji dolazi iz daleke Južne Koreje čini se kako se tamošnji tehnološki div Samsung ne obeshrabruje lako te su kompanijina prodajna predviđanja za ovu godinu i više nego optimistična uzevši u obzir ne tako davni Samsung Galaxy Note 7 debakl.

Oglas

Tako Samsung predviđa prodaju 60 milijuna primjeraka nadolazećeg Galaxy S8 flagshipa, a ovu informaciju potvrđuju izvještaji prema kojima je vodeći svjetski tehnološki div od svojih dobavljača osigurao dijelove za izradu upravo navedenog milijunskog broja Galaxy S8 flagshipa.

Ova brojka podiže ljestvicu vodećeg svjetskog tehnološkog diva na novu razinu s obzirom da su procijenjene isporuke za Galaxy S7 u prošloj godini zastale na brojki od otprilike 48 milijuna jedinica. Kompanijin flagship 2015. godine – Samsung Galaxy S6 – je ostvario ukupno 45 milijuna isporuka, baš kao i njegov Galaxy S5 prethodnik. Brojku od isporučenih 60 milijuna primjeraka nadilaze kompanijina predviđanja u 2012. i 2013. godini kada su procjene bile 65 odnosno 70 milijuna isporučenih jedinica.

Nove glasine vezane uz budući Samsung-ov flagship smartfon govore o promjeni termina predstavljanja koje će navodno biti održano nakon ožujka, jer kompanija po svemu sudeći treba više vremena da bi se osigurale dovoljne zalihe potrebne za proizvodnju. Naravno, ove informacije za sada nisu još potvrđene iz Samsunga tako da ih za sada nećemo shvaćati kao službene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.