Samsung Z1 ili Z3 Tizen smartfoni dobivaju nasljednika?

Fotografija članka: Samsung Z1 ili Z3 Tizen smartfoni dobivaju nasljednika?

Do sada je megapopularna kompanija Samsung predstavila tek nekoliko pametnih uređaja baziranih na Tizen operativnom sustavu, točnije samo dva; skromni Z1 te malo jači Z3 model.

Oglas

Samsung Z1 je predstavljen još u siječnju prošle godine, a devet mjeseci kasnije pojavio se i nešto jači Z3 model. Ako je vjerovati glasinama ova će se brojka uskoro popesti na tri te će biti predstavljen nasljednik Z1 ili Z3 Tizen smartfona.

Samsung Z1 (2016) navodno nosi broj modela SM-Z150 te će se u prodaji pojaviti sa AMOLED ekranom baš kao Z3 model. Osim ove skromne informacije sve ostale specifikacije su za sada ostale tajna, pa tako i njegova cijena, datum predstavljanja i internacionalna dostupnost za kupnju.

No, znate kako kažu, tko čeka taj i dočeka, pa se tako i mi nadamo da ćemo se vrlo skoro dokopati nekih opširnijih i konkretnijih informacija o najnovijem Samsung-ovom uratku.

samsung Z1

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.