Samsung W2018: high-end preklopni smartfon uskoro na premijeri

Fotografija članka: Samsung W2018: high-end preklopni smartfon uskoro na premijeri

Prema posljednjim informacijama koje potječu iz Kine Samsung će uskoro predstaviti novi preklopni pametni telefon naziva SM-W2018 koji će doći sa nekim flagship značajkama te dvostrukim zaslonom.

Oglas

Službena bi se premijera ovog high-end preklopnog pametnog telefona trebala održati 1. prosinca u Kini, a kao točno mjesto službenog predstavljanja na kojemu će se naći niz kineskih zvijezda spominje se Xiamen Sports Center. Nagađa se kako će baš kao i njegov prethodnik i Samsung W2018 za kupnju biti dostupan isključivo u Kini.

Očekuje se da će Samsung SM-W2018 biti opremljen sa dva 4.2-inčna zaslona FHD rezolucije te će prema neslužbenim informacijama ovaj preklopni smartfon raditi na Qualcomm Snapdragon 835 ili Snapdragon 821 procesoru koji će biti uparen sa 4 ili 6 GB RAM-a te 64 GB interne pohrane.

Osim toga navodi se 12 MP glavna kamera, 5 MP selfie kamera te baterija kapaciteta 2.300 mAh. Zanimljivo je kako neki izvori spominju i skener šarenice oka. Hoće li ove specifikacije zaista doći u paketu sa najnovijim Samusung-ovim preklopnim smartfonom to nam tek ostaje za vidjeti na njegovoj službenoj premijeri koja će se kako smo ranije napomenuli održati 1. prosinca u Kini.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.