Samsung W2017: nadolazeći high-end preklopni smartfon

Fotografija članka: Samsung W2017: nadolazeći high-end preklopni smartfon

Iako je doba njihove najveće popularnosti već daleko iza nas, Samsung još uvijek ne odustaje od preklopnih mobitela.

Oglas

Ova je južnokorejska kompanija prošle godine predstavila preklopni pametni telefon high-end specifikacija naziva Samsung W2016 (SM-2016) koji je bio namijenjen isključivo kineskom tržištu te se prodavao po cijeni od otprilike dva Galaxy S6 smartfona, a sada saznajemo kako uskoro dolazi i njegov nasljednik.

Novi će preklopni SM-2017 model kodnog naziva „Veyron“ (poput modela proizvođača sportskih automobila Bugatti) doći sa unaprijeđenim hardverskim specifikacijama. Tako će za razliku od prošlogodišnjeg modela koji je radio na Exynos 7420, novi model raditi na Exynos 8890 procesoru.

Kombinacija kamera sa kojima će doći će biti posuđena sa kompanijinog Galaxy S7 flagshipa, a uključuje 12 MP stražnju i 5 MP prednju selfie kameru. Po pitanju ekrana ne bi se trebao razlikovati od aktualnog modela, što znači dva 3.9-inčna Super AMOLED ekrana na obje strane gornjeg dijela ovog preklopnog uređaja.

To su sve informacije koje su za sada poznate o ovom zanimljivom uređaju, a kako je SM-2016 predstavljen krajem prošle godine ne očekujemo da ćemo novi model vidjeti uskoro.

samsung

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.