Samsung Ultra HD TV serije F9000 predstavljen na Zagreb AV Showu 2013

Fotografija članka: Samsung Ultra HD TV serije F9000 predstavljen na Zagreb AV Showu 2013

Samsung je danas na Zagreb AV Showu 2013 premijerno predstavio 55 i 65-inčnu inačicu Samsung Ultra HD TV serije F9000 televizora ultra-visoke razlučivosti.

Oglas

Ono što donosi Samsung Ultra HD TV serije F9000, a što smo mogli vidjeti i na današnjoj konferenciji za novinare je bolja kvalitete prikaza video sadržaja, unaprijeđena SMART TV platforma i mogućnost softverske i hardverske nadogradnje.

Nova generacija zaslona s LED osvjetljenjem nudi izuzetan prikaz boja i detalja uz visok kontrast, a prati ga moćan skup algoritama za obradu slike naziva Quadmatic Picture Engine. Bez obzira na kvalitetu izvora sadržaja, algoritmi ga prilagođavaju, uklanjaju smetnje te poboljšavaju detalje i oštrinu slike prije prikaza na zaslonu razlučivosti 3840 sa 2160 točaka.

Samsung Ultra HD TV serije F9000

Dizajn televizora Samsung Ultra HD TV serije F9000 odlikuje se minimalističkim dizajnom i uskim okvirom s metalnim postoljem i metalik završnom obradom. Osobita je pozornost posvećena detaljima kao što su ugrađeni subwoofer i zvučnici ukupne snage 70W, dok One Connection Box uklanja mnoštvo kablova tako da priključne kablove multimedijskih reproduktora povezuje u jednu „razvodnu kutiju“. Inovacije ne staju samo na vanjštini. Naime, i sam prijamnik i One Connection Box spremni su za prihvat i reprodukciju sadržaja budućih revizija UHD standarda, a sam televizor u narednim godinama bit će moguće hardverski i softverski nadograditi pomoću tzv. Evolution Kita, koji dodatno unaprjeđuje performanse uređaja.

Samsungov Smart Hub, jednostavni i intuitivni izbornik s tri panela, pretvara početni zaslon televizora u zabavno i društveno središte. Razvijen je kako bi zadovoljio dodatne želje korisnika. F9000 u sebi ima ugrađena i dva hibridna TV prijamnika (dvostruki DVB-T2, S2, C te analogni prijem) koji omogućavaju simultano praćenje i snimanje dvaju različitih programa. Tu su još i mogućnost jednostavnog dijeljenja sadržaja s pametnim telefonima i tablet računalima, kao i ugrađena kamera koja omogućava upravljanje pokretom i glasom, kao i video-pozive korištenjem popularnih servisa kao što je, primjerice, Skype.

Samsung Ultra HD TV serije F9000 već je u prodaji u Hrvatskoj po cijeni od 31.999 kuna (55 inča), odnosno 45.999 kuna (65 inča).

Samsung Ultra HD TV serije F9000

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.