Samsung UHD TV – prvi TV s 55 i 65 inča sa zakrivljenim ekranom

Fotografija članka: Samsung UHD TV – prvi TV s 55 i 65 inča sa zakrivljenim ekranom

Samsung UHD TV sa zakrivljenim ekranom spoj je vrhunske tehnologije, a sa svojom zakrivljenom formom premijerno se predstavlja na IFA 2013 sajmu u Berlinu.

Oglas

Samsung UHD TV modeli sa zakrivljenim ekranima dijagonale 55 i 65 inča pružaju vrhunsku kvalitetu slike zahvaljujući visokoj rezoluciji Samsung UHD TV-a i zaobljenom obliku čime gledatelju omogućavaju bogatije iskustvo i poboljšan osjećaj prisutnosti.

Inače, Samsung UHD TV zakrivljenog ekrana teže proizvesti nego OLED TV zakrivljenog ekrana zbog posebnih karakteristika panela. S obzirom na činjenicu kako je tržište UHD TV-a još u povojima, Samsung će plasirati UHD TV zakrivljenog ekrana na tržište ovisno o odazivu potrošača i njihovim zahtjevima.

Samsung UHD TV zakrivljenog ekrana pridružit će se Samsungovoj liniji UHD TV-a koja uključuje modele od 110, 98, 85, 65, i 55 inča. Ova opsežna linija UHD TV-a potvrđuje činjenicu kako je sljedeća generacija tehnologije televizora ozbiljno započela

Samsung UHD TV zakrivljenog ekrana prati nedavno predstavljanje Samsungovog zakrivljenog OLED TV-a koji je pušten u prodaju diljem svijeta nakon premijere na CES sajmu ranije ove godine.

Samsung UHD TV

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.