Samsung SM-W2018: novi high-end preklopni smartfon sa SD 835 procesorom?

Fotografija članka: Samsung SM-W2018: novi high-end preklopni smartfon sa SD 835 procesorom?

Osim klasičnih pametnih telefona bez kojih danas ne možemo zamisliti moderni svijet, Samsung je poznat i po svojoj W seriji pametnih telefona koju čine high-end preklopni uređaji.

Oglas

Koliko god nam se činilo čudnim, no u azijskim se zemljama ovakvi nazovimo ih „staromodni“ preklopni uređaji prodaju sasvim dobro, inače se kompanije ne bi odlučile na predstavljanje istih. Ova kombinacija starog i novog dobro funkcionira svim korisnicima kojima nedostaju njihovi stari preklopni uređaji, ali uz to žele imati najnoviji softver te high-end specifikacije.

Šuška se kako Samsung za izlazak na tržište priprema novi preklopni uređaj koji ima kodni naziv SM-W2018, a koji se prije gotovo tri mjeseca pojavio na stranicama kineske regulatorne agencije TENAA. U to je vrijeme navedeni uređaj trebao doći sa Qualcomm Snapdragon 821 procesorom i sa 4 GB radne memorije.

Prije nekog se vremena pojavila i informacija kako će novi preklopni smartfon doći sa opcijom bežičnog punjenja, a sada se šuška kako bi Samsung SM-W2018 mogao doći sa specifikacijama koje su čak bolje od prijašnjih spomenutih na TENAA stranicama.

Prema ovim će glasinama Samsung SM-W2018 biti high-end preklopni smartfon koji će raditi na najnovijem Qualcomm Snapdragon 835 procesoru uparenom sa Adreno 540 grafikom te sa 6 GB radne i 64 GB interne memorije. Osim toga, Samsung SM-W2018 će imati i par 4.2-inčnih ekrana rezolucije 1.080 x 1.920 piksela te bateriju kapaciteta 2.300 mAh. Tu će se još naći i 12 MP stražnja te 5 MP prednja selfie kamera. Sve u svemu, sudeći po ovome što se ovdje šuška, Samsung SM-W2018 će biti preklopni uređaj za poželjeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.