Samsung SM-A450F – je li ovo novi Galaxy A4?

Fotografija članka: Samsung SM-A450F – je li ovo novi Galaxy A4?

Serija A ide dalje, nakon što su predstavili očekivane A3, A5 i A7, izronio je novi model, koji po nazivu bi se trebao smjestiti u niži srednji segment.

Oglas

Ovo nije prvi model koji u imenu daje naslutiti da se radi o budućem modelu A4, prije nekog vremena pisali smo o koji se pojavio u Indiji. Taj model je nosio naziv SM-A430U, navodi .

Međutim pojavio se novi uređaj koji je došao na certifikaciju kod WFA (WiFi Alliance), i nosi ime modela SM-A450F. Ako ga usporedimo sa nazivom prethodnog, da se naslutiti da se možda radi o nešto jačoj verziji modela A4 (više memorije, npr.).

Ali ovaj puta zahvaljujući podacima koje je objavio WFA, da se iščitati da će biti WiFi dual band (2.4 i 5 GHz) te da će odmah po izlasku najvjerojatnije dolaziti sa Android 7.1 Nougatom. Također se očekuje da će uređaj imati 5 inčni zaslon sa 1080p FullHD razlučivošću, 3 GB / 32 GB memorije te da će imati čitač otiska prsta sa prednje strane, kao i ostali modeli serije A.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.