Samsung servis Plazma, LCD, LED TV sve u jednom danu

Fotografija članka: Samsung servis Plazma, LCD, LED TV sve u jednom danu

Naime, vlasnicima Samsung PDP, LCD i LED televizora eventualni nedostatak na uređaju biti će popravljen za najviše 24 sata od trenutka prijave Samsung servisu ili će im biti stavljen na raspolaganje zamjenski uređaj koji će koristiti do završetka servisa.

Servis – „Sve u jednom danu“ je Samsungova dodatna servisna podrška koja korisnicima koji su kupili premium proizvode potrošačke elektronike kao što su Plazma i LCD / LED TV pruža dodanu vrijednost. Osim uobičajene pokrivenosti jamstvom, kupci mogu uživati u nizu drugih pogodnosti. Samsungova dodatna servisna podrška samo je jedan od načina kojim se pokazuje zahvalnost potrošačima nakon odluke o kupnji Samsung uređaja.

Povodom predstavljanja „Sve u jednom danu” direktor predstavništva Samsung Electronics u Hrvatskoj Alan Blass izjavio je: „Samsung kontinuirano brine o svojim kupcima. S najnovijom generacijom LED i LCD televizora na tržište smo plasirali vrlo kvalitetne proizvode, a sada želimo korisnicima osigurati i dodatno iskustvo. Ovom dodatnom servisnom podrškom ukazujemo na činjenicu koliko je ovo tržište važno za nas.“

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.