Samsung Series 7 Hybrid – novo i tajno Windows 8 prijenosno računalo na IFA 2012 sajmu?

Fotografija članka: Samsung Series 7 Hybrid – novo i tajno Windows 8 prijenosno računalo na IFA 2012 sajmu?

Manje je od dva mjeseca od službenog predstavljanja novog Windows 8 operativnog sustava, manje je od tjedan dana od otvaranja IFA 2012 sajma. Samsung ima nešto za reći.

Oglas

Ovih se dana na webu pojavio malo drugačiji video koji najavljuje novo Samsungovo prijenosno računalo koje će raditi na novom Windows 8 operativnom sustavu. Južnokorejska kompanija je broj jedan u prodaji mobilnih uređaja, što ste mogli pročitati u za drugi ovogodišnji kvartal. No, čini se kako se ne žele zaustaviti samo na tome, nego dominaciju očito žele pokazati i na tržištu prijenosnih računala.

Novi model bi se trebao pojaviti na IFA 2012 sajmu u Berlinu, koji svoja vrata posjetiteljima otvara 31. kolovoza. Video koji ćete vidjeti djeluje prilično “umjetnički”, a nagađamo kako se radi o novom “hibridnom” prijenosniku, odnosno kombinaciji lapota/tableta, a koji je kao koncept predstavljen na Computex sajmu koji je na ajvanu održan u lipnju ove godine.

I sam se video zove “Something Smart is Coming”, tako da je sve (ne)jasnije. Pogledajte i sami.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.