Samsung Series 7 Gamer Yellow 3D – moćni gamerski laptop s AMD Radeon HD 7870M grafikom

Fotografija članka: Samsung Series 7 Gamer Yellow 3D – moćni gamerski laptop s AMD Radeon HD 7870M grafikom

I u Samsungu su se odlučili napraviti top gamerski proizvod. Točnije, radi se o Samsungu Serije 7 – žutom prijenosniku koji ima totalno moćni hardver, pogotovo grafiku.

Oglas

Ovaj je prijenosnik definitivno drugačiji. Ne znamo kako vama, ali nama se ova žuta boja sviđa, daje mu neku drugačiju dimenziju. Uz već spomenutu novu AMD Radeon HD 7870M grafičku karticu za koju u Samsungu kažu kako su je posebno razvili u suradnji s AMD-om (kompatibilna je s DirectX 11.1), ovaj moćni prijenosnik radi na Intel Core i7 3610QM 4- jezgrenom procesoru na 2,3GHz.

Ima dva ulaza za 2 i pol inčne diskove, a ovdje je ugrađen jedan SSD disk od 128GB za brzi rad, a drugi je klasični  HDD od 1TB, što je dovoljno prostora za igre, filmove, glazbu, sve.

Spomenimo i još jedan odličan adut, a to je 17,3 inčni SuperBright 3D LED ekran s osvjetljenjem od 400 nita i uz naravno Full HD rezoluciju od 1920×1080 točaka.

Saznali smo i cijenu ovog “moćnika”, i nije jeftini, nismo niti očekivali. Samsung Series 7 Gamer Yellow 3D prijenosnik košta 2.150 EUR i već je u prodaji. Kad bi se mogao pojaviti na hrvatskom tržištu raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.