Samsung Series 7 Gamer – i Južnokorejanci počeli proizvoditi ozbiljne gamerske laptope

Fotografija članka: Samsung Series 7 Gamer – i Južnokorejanci počeli proizvoditi ozbiljne gamerske laptope

Novi prijenosnik za uvijek zahtjevne ljubitelje video igara stiže nam iz Samsunga. Novi Samsung Series 7 Gamer Edition izgleda odlično, hardverska konfiguracija je jaka, a cijena povoljna.

Oglas

Nedavno smo saznali kako se Samsung neće samo zadovoljiti ulaskom na tržište prijenosnih računala i proizvodnjom nekih prosječnih modela, nego žele itekako biti prepoznati na tom tržištu. U posljednje su virjeme počeli proizvoditi vrlo lijepo dizajnirane modele. No, ni to im nije dovoljno, sada žele ući i u svijet gaminga, pa su se odlučili proizvesti i najbolji gamerski prijenosnik na svijetu!

Ulazak u gaming svijet obilježili su “žutim” modelom iz Serije 7 koji ima zanimljive hardverske karakteristike. Ipak, moramo spomenuti kako ovaj prijenosnik ne radi na Haswell nego na Ivy Bridge Intelovom Core procesoru iz 3. a ne posljednje 4. generacije. Ipak, ovdje se radi o moćnom 4-jezgrenom Intel Core i7-3630QM procesoru na 2,40 GHz i s 6MB cache memorije.

Ugrađeno je 16GB DDR3 RAM-a na 1600MHz, ima Blu-Ray ili DVD optički uređaj, a za grafiku se brine NVIDIA GeForce GTX 675M grafička kartica s 2GB video memorije, ili AMD Radeon™ HD6970M.  Ekran je 17,3 inčni s Full HD rezolucijom od 1920×1080 točaka, te osvjetljenja od 400 nita.

Višestruko nagrađivani novi Samsung Series 7 Gamer Edition se prodaje na svjetskom tržištu po početnoj cijeni od 1.399$ na dalje. Kada i po kojoj će se cijeni ovaj ili vjerojatnije sličan model ovog proizvođača pojaviti na hrvatskom tržištu, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Detaljnije o ovom prijenosniku pročitajte na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.