Samsung rastavio Galaxy S8 i S8+ na dijelove i pokazao ga iznutra

Fotografija članka: Samsung rastavio Galaxy S8 i S8+ na dijelove i pokazao ga iznutra

Već smo ranije objavili jednu zanimljivu vijest o “rastavljenom” Samsung Galaxy S8/S8+ pametnom telefonu. Samsung je i sam odlučio rastaviti ga i pokazati iznutra, na svoj način.

Oglas

Ono što ćete vidjeti u nastavku su takozvane “tear-down” fotografije koje će vam pokazati kako izgleda Samsung Galaxy S8/S8+ rastavljen sprijeda ili straga. Na fotografijama možete vidjeti i opise pojedinih dijelova i gdje se oni nalaze.

Priča počinje od samog ekrana zajedno s Corning Gorilla Glass 5 zaštitom, a vidljiv je i novi Display Driver IC (DDI) koji prepoznaje različite algoritme kompresije slika uz neznatni gubitak kvalitete slike. Drugi zanimljiv prikaz je onaj koji se odnosi na PCB strukturu za bolje izvlačenje topline pri intenzivnijem radu smartfona.

Sami pogledajte slike niže, ovo je vjerojatno jedna od rijetkih prilika vidjeti Samsung Galaxy S8/S8+ iznutra, odnosno raščlanjene po dijelovima. Informaciju više možete pronaći na .

Već smo ranije od vrlo popularne ekipe koji se nazivaju iFixit, a koji znaju često rastaviti neki od poznatijih uređaja i pogledati ga iznutra.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.