Samsung ProXpress C3010ND, C3060ND i C3060FR – novi pisače za male i srednje tvrtke

Fotografija članka: Samsung ProXpress C3010ND, C3060ND i C3060FR – novi pisače za male i srednje tvrtke

Nova serija pisača nudi niske troškove održavanja i povećanu produktivnost, zahvaljujući jednostavnom upravljanju. Predstavljamo Samsung ProXpress C3010ND, C3060ND i C3060FR višefunkcijske pisače.

Oglas

Kako tvrde u kompaniji, pisači su optimizirani za rad u malim i srednje velikim tvrtkama, osobito u sektoru profesionalnih usluga i maloprodaje, u kojima je prioritet na kvaliteti ispisa, praktičnosti i niskim troškovima rada, naglašeno je tijekom predstavljanja.

Ponudu čine tri Samsung ProXpress C30 modela oznaka C3010ND, C3060ND i C3060FR. Korištenjem C30 serije, tvrtke mogu učinkovito smanjiti ukupne troškove poslovanja, zahvaljujući izdašnim tonerima koji mogu ispisati velike količine dokumenata. Operativni troškovi dodatno se mogu smanjiti zahvaljujući tehnologiji Instant Fusing System, koja omogućava kraće čekanje i brži ispis, uz manju potrošnju električne energije.

Nova serija pisača nudi i kvalitetnu grafiku, zahvaljujući razlučivosti od 600 sa 600 točaka po inču, kao i tehnologiju Rendering engine for Clean Pages. U usporedbi s prošlim serijama, C30 je doživio i hardversku nadogradnju pa nudi brzinu ispisa povećanu s 26 na 30 stranica po minuti, kapacitet ladice za 1400 listova papira, kao i dvojezgreni procesor takta 800 Mhz, što jamči brži ispis, kopiranje i skeniranje dokumenata.

Samsung ProXpress C30 serija nudi integraciju sa Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) uređajima i rješenjima nezavisnih razvojnih studija kao što su Rindale, Scanshare ili Cirrato. Korisnici mogu provjeriti informacije o ispisu pomoću Samsung Printing Catalog, mobilne aplikacije za pametne telefone i tablet računala, kao i pročitati upute i smjernice za Samsung pisače i fotokopirne uređaje.

Novi pisači serije C30 bit će raspoloživi i u Hrvatskoj, po preporučenim maloprodajnim cijenama od 2999 kuna za model C3010ND, do 6399 kuna za model C3060FR koji uz ispis nudi i mogućnosti kopiranja, skeniranja i telefax funkcionalnost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.