Samsung prijavio za patent nov način korištenja satova

Fotografija članka: Samsung prijavio za patent nov način korištenja satova

Hoće li Samsung uspjeti donijeti veliku inovaciju na tržište pametne tehnologije?

Oglas

Infrared tipkovnice su nešto o čemu se pričalo kao sljedećoj velikoj stvari – the next bih thing. Ipak, nije teško zaključiti da tako nešto nije zaživjelo.

Ipak, interaktivni zasloni ne bi trebali biti gotova stvar. Samsung je odlučio još jednom pokušati sa sličnim projektom, ovaj put u kombinaciji s pametnim satom. Samsung je upravo prijavio patent u koji je implementirao projektor koji projicira korisničko sučelje na šaku ruke. Sa sučeljem ćete biti u interakciji pomoću kamere na satu koja će bilježiti vaše pokrete.

Što smo time dobili? Za početak, vrlo vjerojatno smo dobili veći zason na našim smartphoneima jer se isti mogu onda projicirati na našu ruku. U isto vrijeme, dizajnerski možemo imati ljepše uređaje jer nisu ograničeni prijašnjim zaslonom. Možda ćemo imati sada i veću bateriju! Ovo će možda omogućiti i interakciju s uređajima IoT-a.

Zanimljiv patent i držimo fige da ga vidimo barem u akciji jer sve prognoze govore da je interaktivni zaslon sljedeća velika stvar. Da li prije ili kasnije, još ćemo vidjeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.