Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Fotografija članka: Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Od značajnijih najava koje smo danas mogli čuti na konferenciji izdvojimo:
Digitalni humanizam – Samsung Electronics započinje sveobuhvatnu kampanju kako bi uzdigao emocionalni odjek i „ljudski dodir“ koji donose digitalni proizvodi. Pet elemenata simbolizira Samsungovu kampanju „digitalni humanizam“ – bit / esencija, uključivanje, izražaj, iskustvo i ekologija

Predstavljanje mobilnog telefona Corby – Samsung Corby, koji će od listopada biti dostupan u Hrvatskoj, je mobilni telefon s ekranom u potpunosti osjetljivim na dodir koja stavlja korisnika u središte revolucije društvenih mreža, s velikim izborom društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter i MySpace. Novi mobilni telefon upotpunjuje strategiju tvrtke na području ekrana osjetljivih na dodir pod motom „dodir za svaki životni stil”, ciljajući na mlade korisnike.

Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Predstavljanje kampanje Pink Ribbon – Predstavnici Foruma protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska i Nacionalno povjerenstvo za psihoonkologiju zajedno sa svojim partnerima, predstavnicima Samsunga i Vipneta, najavili su akciju „Više od riječi“ koju pokreću drugu godinu zaredom. Samsung i Vipnet ponovno su se pridružiti borbi protiv raka dojke prodajom Samsung Pink Ribbon mobilnog telefona u ekskluzivnoj ponudi Vipa od sredine listopada s ciljem prikupljanja sredstava za organizaciju edukativnih seminara o psihosocijalnoj rehabilitaciji žena liječenih od raka dojke. Medijski pokrovitelji ovogodišnje kampanje su Večernji list, Story, i Fashion.hr.

Televizijske reklame za hrvatsko tržište – Početkom listopada počinje emitiranje posljednje reklame iz serije televizijskih reklama namijenjenih isključivo hrvatskom tržištu koje su snimljene tijekom 2009. godine. četvrta reklama snimljena je u zagrebačkom restoranu Sora te je uprizorila božićni duh koji će vladati tijekom četvrtog kvartala. Kao i prethodne reklame i ova će biti emitirana na RTL televiziji u periodu od 10 sekundi prije početka središnjih vijesti. Samsung je prepoznao hrvatske potrošače koji ga već dugi niz godina prepoznaju kao jedan od najuspješnijih brendova na tržištu te mu poklanjaju svoje povjerenje. Isto tako, prepoznao je i prirodne ljepote Hrvatske koje su u skladu sa Samsungovom predanosti estetici. Cjelokupan projekt zamišljen je kao slavlje slobodnog duha i ljubavi prema životu što je i dio Samsungove poslovne filozofije.

Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Samsung sponzorstva – Korejski tjedan u Hrvatskoj 2009 i Nacionalno prvenstvo World Cyber Games.

Danas održani radni doručak nastavlja niz radnih doručaka za medije započet u lipnju koje Samsung Electronics planira organizirati svaka tri mjeseca prije početka narednog kvartala, a s ciljem kontinuirane komunikacije i održavanja odnosa s medijima i potrošačima.

Samsung predstavio Corby, te planove i aktivnosti do kraja godine

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.