Samsung potvrdio još jedan flagship uređaj za ovu godinu

Fotografija članka: Samsung potvrdio još jedan flagship uređaj za ovu godinu

Kako bi i dalje ostao prvi na svijetu Samsung se treba malo više potruditi s obzirom na probleme koji su zadesili kompaniju sa Galaxy Note 7 pametnim telefonom.

Oglas

No, čini se kako loše uspomene brzo blijede i najnoviji Galaxy S8 duo žari i pali svijetom. Pomislili bi kako se kompanija ima malo vremena odmoriti te marljivo smišljati svoje flagship uređaje za slijedeću godinu, no nije tako.

Kako bi uzeo što veći komad tržišta smartfona za sebe južnokorejski je div uz objavu svojih prihoda za prvi kvartal 2017. godine najavio i kako nas u drugoj polovici ove godine očekuje još jedan flagship uređaj.

Iako nije rečeno zna se kako je ovo zapravo službena potvrda kako je u pripremi najnoviji Galaxy Note 8 pametni telefon. Naravno, uvijek postoji mogućnost i da se radi o nekom drugom uređaju, međutim u ovom slučaju gotovo smo sigurni kako će Galaxy Note linija dobiti svog novog flagship člana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.