Samsung počeo nadogradnju uređaja na Marshmallow

Fotografija članka: Samsung počeo nadogradnju uređaja na Marshmallow

Android Marshmallow se već dugo očekuje i odbrojavamo tjedne i dane kada će stići na naš uređaj.

Oglas

Gotovo nema dana da i na ovom portalu ne objavimo vijest o novom modelu koji se može pohvaliti najsvježijom verzijom softvera.

Nakon razdoblja koje u Samsungu traje već neko vrijeme, jučer je na uređaje konačno puštena iščekivana nadogradnja na Android 6.0.1 Marshmallow. Ipak, prije nego se razveselite, zasada se radi samo o uređajima na korejskom tržištu pod šiframa SM-G920S i SM-G925S koje označavaju Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. 

Ako se Samsung bude držao dosadašnje prakse, ovo bi trebao biti samo početak i nadogradnja će se brzo proširiti i na ostale dijelove svijeta. Jednako tako, osim što su službenu nadogradnju dobili korisnici S6 i S6 edge modela, vrlo je izgledno da će u skoro vrijeme biti puštene nadogradnje i za Samsungove perjanice Galaxy Note 5 i Galaxy S6+ edge. Samim time i vlasnici ostalih modela koji su na tržište stigli posljednje dvije godine mogu se nadati novoj verziji Androida.

Svjetla točka za korisnike, posebno one iskusnije je što pomoću ODIN-a mogu svoj uređaj nadograditi čim se pojavi nadogradnja koja odgovara njihovom modelu, bez potrebe za čekanjem operaterove inačice. U svakom slučaju preostaje nam samo čekati i vidjeti hoće li Samsung s Marshmallowom biti barem malo brži nego li je to s Lollipopom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.