Samsung patentirao neobičan okrugli uređaj s virtualnom tipkovnicom

Fotografija članka: Samsung patentirao neobičan okrugli uređaj s virtualnom tipkovnicom

Cilindričnog je izgleda, s fleksibilnim staklom, kamerom od 360 stupnjeva, projektorom i virtualnom tipkovnicom – što je to? Nemamo pojma, ali uređaj otprilike takvog izgleda upravo je patentirao Samsung.

Oglas

Patent je prijavljen u američkom ” US Patent and Trademark Office”. Uređaj je okruglog odnosno cilindričnog oblika, a na sebi ima fleksibilni ekran, a uz sve ono što smo ranije nabrojili teško je definirati ovaj uređaj, odnosno kako ga nazvati.

Ili još bolje, u koju kategoriju ga smjestiti – je li to smartfon, mobilni TV ili gamerski uređaj, možda i neka periferija? Sigurno je i kako se njegova unutrašnjost morala prilagoditi. Zanimljivo je i kako ima 360 kameru, a čini nam se kako bi se mogao koristiti i u kombinaciji s Gear VR uređajima.

No, ono što je još najbolje je kako uređaj projicira virtualnu tipkovnicu na ravnu površinu, što možete vidjeti na priloženim slikama. Toliko nam ovaj patent izgleda apstraktan da je teško povjerovati kako će se pojaviti. No, Samsung bi to mogao realizirati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.