Samsung opoziva 2,8 milijuna perilica!

Fotografija članka: Samsung opoziva 2,8 milijuna perilica!

Nakon katastrofe s Galaxy Note 7 uređajem, Samsung će sada opozvati i više milijuna perilica

Oglas

Godina 2016. sigurno nije godina za Samsung. Nakon što su zabilježili katastrofu s Noteom 7, na repertoaru su sada i njihove perilice. Prije dva sata  o svim opozivma Samsunga do sada. Na kraju članka smo spomenuli možebitan opoziv Samsungovih perilica i u drugim dijelovima svijeta (a ne samo u Australiji op.a.) koji se sada potvrđuje.

Ova se perilica prodavala u milijunima primjeraka diljem svijeta, a sada se mora opozvati u SAD-u. Ova brojka samo u SAD-u iznosi 2,8 milijuna komada.

Samsung je već krenuo u razgovore s američkom saveznom agencijom za zaštitu potrošača kako bi osigurao što lakši opoziv za sve kupce perilica. Ako ste vi kupovali perilicu od Samsunga s gornjim otvorom, skočite na službenu stranicu na kojoj ćete vidjeti je li na njoj naveden vaš model.

LINK: https://www.cpsc.gov/Recalls/2016/samsung-recalls-top-load-washing-machines

Na poveznici možete pročitati i službeno priopćenje u čemu je točno kvar i kakav je postupak zamjene (ovo je dakako samo za SAD op.a.).

samsung-opoziva-28-milijuna-perilica_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.